Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2014-ben #1

2014.01.08. 13:11 Csabi87

Év elején általában igyekszünk egy kis képet adni az aktuális évben várható horrorfilmekről, nos ebbe kezdünk most bele, aztán, ahogy időnk engedi folytatjuk is.

De sok a duma, nézzük mire számíthatunk 2014-ben:

Paranormal Activity: The Marked Ones

Igazából időközben a tengerentúlon ezt a filmet már be is mutatták és még sikeres is - mármint pénzügyileg. Pedig nem a Paranormal Activity az első horrorszéria, amely arra keresi a választ, hogy egy rókáról hány bőrt lehet le húzni, de abban egészen biztos vagyok, hogy a legindokolatlanabb ilyen franchise, hiszen jónak nevezni barokkos túlzás volna. A negyedik részt már meg sem néztem. de emellett majd jön még idén az ötödik rész is. Jaj, de jó lesz. Az elkövető a korábbi epizódok író-producere Christopher Landon.

paranormal-activity-marked.jpg

Folytatásért katt a továbbra.

Devil's Due

Szintén found footage kategóriában indul a Devil's Due azaz Az ördög ivadéka, egy kedves kis házaspárral a főszerepben, a boldogító igen már meg volt, irány a nászút, azonban kiderül, hogy a leányzó a gonosz gyermekét várja. Ezt már láttuk, csak most a köntös lesz új és talán még jó is. A rendezést amúgy Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett úrak vezényelték, akik annak idején a V/H/S első felvonásának egyik szegmensén is ügyködtek. Ez mondjuk biztató lehet.

devilsdue.jpg

Resident Evil 6

Ha minden igaz 2014-ben ismét kapunk Alice kalandokat, bár a forgatások egyelőre nem kezdődtek el, pedig a tervek szerint ősszel indult volna a produkció, hogy aztán szeptemberben már a mozikba is kerüljön a végeredmény. Majd meglátjuk mi lesz ebből, bár azt hiszem sírva senki nem fakad, ha sokat is csúszik az újabb akció orgia.resident6.jpg

A Haunted House 2

A tavalyi kreténségek egyike volt Marlon Wayans újabb horrorparódiája az A Haunted House. Én szeretettem és örülök a folytatásnak, ami március végén érkezik az Államokban. Sok új nincs a nap alatt, továbbra is found footage stílusban kapnak az elmúlt év horror produkció, vélhetően ismét csak kissé vállalhatatlan stílusban. De így van ez jól.

haunted.jpg

Dracula Untold

Vámpíros filmnek sem leszünk híján, bár fontos tudni, hogy a Dracula Untold nem egy újabb Bram Stoker átirat lesz, hanem egy vámpír mozi Vlad herceggel és török szultánnal. Utóbbit Dominic Cooper, előbbit pedig a No One Livesben is zseniális Luke Evans alakítja. A bemutató mondjuk csak októberben lesz majd és akkor se nálunk.

draculauntold.jpg

A legjobb pedig az lesz ha ötösével haladunk, így a mostani szegmens végéhez is értünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr395746771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása