Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

H.P. Lovecraft bemutatja: Houdini Vérfagyasztó Szeánsza élménybeszámoló

A Pániq-Szoba 4-es pályája

2013.12.29. 21:17 Herschmi

houdini.pngVan egy pince Pesten, amely visszarepít minket az 1920-as évekbe. Egy pince, amely megeleveníti a H. P. Lovecraft misztikus világát, elfeledett, történelem előtti isteneit, mindezt megfűszerezve Harry Houdini csavaros fejtörőivel. Egy pince, amelyben összemosódik múlt és jelen, misztikum és realitás, valóság és túlvilág.

Halloween Night Fesztet követő nap látogattam el két barátommal ebbe a különleges szabadulós játékba, és meg kell hagyni, nem mindennapi élménnyel lettünk gazdagabbak. Az alaptörténet szerint Houdini halála után járunk fél évvel.  A nagy szabadulóművész hónapokkal ezelőtt fellépett a hamis szellemidézések ellen és figyelmeztette a világot ezek veszélyeire, úgy tűnik, hogy a túlvilágon sem nyugodhat, egyre több megmagyarázhatatlan dolog történik Houdini körül. A játékosokat maga Lovecraft hívta össze a pincébe a szeánszra, a szobát is ő rendezte be. A játék célja, hogy 60 perc alatt megtaláljuk Houdini egy személyes tárgyát, mellyel le tudjuk zárni a szeánszot.

ho1.jpg

Mivel még senkinek sem sikerült 60 perc alatt kijutni segítségkérés nélkül, így azonnal felcsillant a szemünk és gondolkodás nélkül bevállaltuk ezt a kihívást. Utólag visszagondolva nagy hülyeség volt, segítség nélkül nagyon lassan haladtunk és megszenvedtünk a pályával, a saját játékélményünket rontottuk el így. Na azért nem kell megijedni, így is jól szórakoztunk, köszönhetően a hely hangulatának.

A terembe belépve olyan érzésem támadt, mintha tényleg 90 évet visszarepültem volna az időben. Ódon bútorok, egy kis por és misztikus tárgyak már önmagukban is varázslatos hangulatot teremtettek, ezt csak felerősítette a háttérzene, ami külön a szobához lett íratva Szabó Marcival, egy jó nevű gitárossal. Utalások Lovecraft-ra és elfeledett isteneire, különleges jelek és megkopott, fekete-fehér fényképek teszik tökéletessé ezt a 60 perces időutazást.

ho2.jpg

A feladványok különlegesek, más játékban nem is találkoztam ehhez hasonlóakkal. Különösen a sakktáblás tetszett. Viszont amennyire egyediek a rejtvények, annyira nehezek is! Kezdőknek és pároknak egyáltalán nem ajánlom ezt a pályát, esélytelen, hogy kijussanak! 4-5 fős csapatok vagy tapasztalt játékosoknak viszont igazi kihívás és nagyszerű szórakozást nyújthat!

ho3.jpg

Utolsó percekre már feladtuk és kértünk segítséget, így sem sikerült kijutnunk, így csalódottan jöttünk ki a pincéből. Viszont nem adjuk fel, mindenképp megpróbálkozunk vele még egyszer! Komoly kihívás, amit már csak saját egónk megnyugtatása végett is le akarunk küzdeni! Egyébként mint megtudtam, ha egy csapat szeretné újra megpróbálni a szabadulást, az 50% kedvezménnyel teheti meg ezt!

Cím: Budapest, 1068. Felső erdősor 3. pince

Honlap: http://houdiniszeansza.hu

Facebook: www.facebook.com/DaVinciTitkai

E-mail: info@houdiniszeansza.hu

Telefon: 0620/ 614 – 3415

Nyitva tartás: Hétfőtől vasárnapig, 10.00-23:00 között. Előzetes időpontfoglalás szükséges!

A szeánsz ára: 2 fő esetén: 3.790 Ft/ fő, 3 fő esetén:  2.870 Ft/ fő, 4 fő esetén: 2.375 Ft/ fő, 5 fő esetén: 1.990 Ft/ fő, 6 fő esetén: 2.100 Ft/ fő.

Állandó akciók: diákkedvezmény: -10% (hétfőtől csütörtökig, 16.00-ig. Ünnepnapokon nem érvényes!),nyugdíjas kedvezmény: -10%, szülinapos kedvezmény: A szülinapos ingyen játszhat (személyiséget igazoló okmány felmutatásával: személyigazolvány, útlevél, jogosítvány vagy diákigazolvány).  Egy csapatban maximum a csapat felét tudjuk elfogadni szülinapos kedvezményezettként! PÁNiQ – KÁRTYA felmutatása esetén: -10%

Továbbá ha a Tales From The Blogra hivatkozol, 15% kedvezményt kapsz a belépő árából január 31-ig, más kedvezménnyel nem vonható össze!!!

Címkék: élménybeszámolók houdini szeánsza

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr55709663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása