Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fenevadak (2013) - Battledogs

Az Asylum vérfarkasai elszabadulnak

2013.12.15. 19:28 Csabi87

Battledogs-PosterArt.jpgNem is tudom mi lenne velünk az Asylum filmek nélkül. Szerintem a világ szegényebb lenne ezek nélkül a kifejezetten szennynek szánt alkotások nélkül. Jó példa erre a külföldön áprilisban debütáló Fenevadak is, ami egy kifejezetten szórakoztató szarság.

A történet bot egyszerű, a karakterek vékonyka papírfigurák, a szörnyek pedig olyan botrányosan megeffektelt valamik, hogy, amikor meglátod őket a nevetéstől kifröcsköl a sör a szádból és ha nem vigyázol az orrodon is.

Kezdjük a sztorival. Adott egy nő, aki a new yorki reptéren mászkál, alkarján kötés, amely már átvérzett és látjuk, hogy valami nem stimmel vele. Az emberek, a zsivaj és talán az utazás okozta stressz hatására szinte teljesen elveszti a fejét, kiveri a víz, a szívverése felgyorsul, ezért a női mosdó felé veszi az irányt, azonban már késő.

A nő a wc-fülkében ugyanis hirtelen vérfarkassá változik és rátámad mindenkire, aki a környéken van, elszabadítva ezzel egy szörnyű vérfarkas vírust, amit - mint később kiderül - egy farkastól kapott el, ezért a karján a kötés.

A hadsereg természetesen félmásodperc alatt a helyszínen terem, de még így sem igazán tudják megakadályozni, hogy több tíz ember átváltozzon és még nagyobb vérfürdőbe kezdjen. A helyzeten azért sikerül úrrá lenni, a terv pedig egyszerű. A szerencsétleneket összezárják és megpróbálják kideríteni, hogy mi lehet a gyógymód. Annyi biztos, hogy az emberek csak akkor változnak át, ha a szívverésük felgyorsul, így hát nem szabad őket felizgatni és nincs baj.

Igen ám, csak akadnak a seregben olyanok, akik úgy hiszik a hadviselés új formáját valósíthatják meg a szörnyek segítségével.

Folytatás a tovább mögött.

battledogs-1.jpg
Na mégis sikerült bő lére eresztenem. Sebaj. Ugye milyen nevetséges és kínos történet ez. Shane Van Dyke pedig mestere ennek - egyébként a sok tényleg nagyon zs mellett az Ideglelés Csernobilban forgatókönyvét is ő írta, igaz zs-nél az sem sokkal több, csak éppen a jó PR-nek köszönhetően azt a mozikban is bemutatták.

battledogs-2.jpg

A történetet kár tovább vesézni és a szereplőkről is nehéz bármit írni. Mondjuk Dennis Haysbert nevét kiemelném, mert baromira hasonlít Denzel Washingtonra és volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy a világ tényleg nagyon fertő, ha már kiváló színészek is ide jutnak. Egyébként Haysbert karaktere nem rossz, bár gondolom csak azért van bennem ez az érzés, mert végig olyan, mintha Washington játszaná a szerepet.

A többiekről viszont tényleg kár szólni, persze itt elmegy, ami csinálnak, de ennyi.

A CGI szokásosan borzalmas, tehát a zs kedvelőket hátát majd bejárja a kellemes borzongás, illetve azért a szokásos ZS WTF jelenetek is meg vannak, például, amikor az egyik farkas a jaj de sok emeletes ház ablakán kitörve ugrik rá a CGI helikopterre, hogy aztán neki zuhanjanak a CGI házaknak és egy zseniális CGI robbanás közepette váljanak történelemmé. Köszönjük Asylum.

battledogs-3.jpg

A Fenevadak tehát a maga módján szórakoztató és az izgalmasabb ZS-filmek közül való, már ha szereted az ilyet, én nem unatkoztam egy percet se, néha pedig jókat nevettem és mosolyogtam. Kell az ilyen, ez nem kétség.

4 pontot adok.

Címkék: amerikai film 4/10 2013 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr65689369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása