Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Mega Cápa visszatér!

2013.12.10. 18:23 Csabi87

A zs-kategória rajongói valószínűleg Messiásként várták a Mega Cápa újabb eljövetelét, hiszen nélküle azért nem élet az élet. Szerencsére ezt az Asylum háza táján is így gondolták, majd minőségi alkohollal jól leitatták Jose Prendest, aki vélhetően ezt követően találta ki azt, hogy a hatalmas cápának egy szintén hatalmas fémcápával kell megküzdenie, amit egyébként emberek irányítanak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ehhez miből és mennyit kell meginni, de a végeredményt január végén akár már meg is csodálhatjuk.

mega-shark-mecha-shark.jpg

A rendezést ez alkalommal Emile Edwin Smith nyerte meg, aki a Fenevadak és a Sharknado filmeken már dolgozott az Asylum szolgálatában, igaz ebben a két esetben "csak" a vizuális effektekért felelt.

Tehát Mega Shark vs. Mecha Shark, csak hogy a cím se maradjon ki. Nyugalom már nem kell sokat várni! A világverő előzetes a tovább mögött lapul.

Címkék: előzetesek mega shark vs mecha shark

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr555684890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WarriorGalor 2013.12.19. 16:02:00

XDDDDDD A robot cápa még elmegy de az élő morgó cápa????????XDDDDDDD

süti beállítások módosítása