Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az Asylum megint lop

2013.12.09. 10:09 Csabi87

Drága egyetlen szerelmünk az Asylum ismét mély levegőt vesz és dob egy nagyot. Februárban ugyanis érkezik az Android Cop, ami igazából a Robotzsaru és a nem rég startolt Almost Human sorozat egyfajta elegye lesz, nyilván abból a fajtából, ami után végig szopkodjuk, mind a 10 ujjunkat.

A történet szerint lesz egy zsaru, illetve robot segítője, akik a Zóna nevű helyre utaznak, amely egy elszigetelt város rész tele beteg emberrel. Hőseink persze gyorsan rájönnek, hogy mi okozta a betegséget, hiszen a háttérben gusztustalanságok és korrupció lapul, de nem kell beszarni, a rendőrei majd rendet tesznek.

A főszerepben Michael Jai White és Charles S. Dutton lesz látható, míg a rendezést Mark Atkins vezényelte, aki nem megy a szomszédba, ha hollywoodi produkciót kell koppintani, hiszen a Harc Los Angelesben, az Aliens Origin is a nevéhez köthető, de a Homoki cápákat is ő rendezte. Mit is mondhatnánk, őstehetség.

A filmhez egyelőre egy béna poszter érkezett.

Android-Cop.jpg

Címkék: poszter android cop

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr935682770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása