Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 8. rész

2013.12.09. 11:40 Csabi87

A múltkori pihenő után a múlt héten újabb American Horror Story epizódot kaptunk - és a héten lesz még egy, majd januárig szünetel a széria - viszont ez most talán kicsit unalmasabb volt a szokásosnál vagy vontatottabb, a percek csak cammogtak és kicsit vártam is, hogy a végére érjünk.

De mi is volt pontosan? Katt a továbbra!

ahs-3-8-3.png
Kaptunk ismét egy nagy adag Fionát és az is kiderült, hogy vélhetően ki a következő Legfőbb. Mondjuk azt hiszem utóbbival kicsit vakvágányra akarnak minket pakolni, mert habár Misty Day valóban menő képességgel rendelkezik, szerintem Zoe jöhet ki győztesen az egészből.

Mindenesetre most a többség úgy hitte, hogy Misty Day veheti át Fiona helyét, azonban ez nem működik olyan egyszerűen, hiszen Fiona még él, de a vezetésével a koven csak hanyatlik, ezért a boszik kitervelik a hatalomátvételt. A terv egy különleges szertartás, amit el is végeznek, de az új Legfőbb csak akkor tud felemelkedni, ha az előző véget vet az életének és voltaképpen feláldozza magát a kovenért.

Fionát így erre szeretnék rávenni egy kis csellel, ami majdnem sikerül is, ám megjelenik Spalding, aki beszélő szellemként tér vissza, hogy tovább segítse az önimádó banya mindennapjait. Fiona tehát életben marad és úgy dönt bosszút áll a sajátjain, persze nem olyan bumm bele módon, hiszen egyelőre a fenyegetőzésen és hirtelen magabiztos megjelenésen kívül semmit nem mutatott.

ahs-3-8-1.png

Amúgy nem teljesen értem miért nem végeznek csak simán Fionával? Annak idején ő is így vette át a Legfőbb szerepet, megölte az elődjét. Persze lehet akkor az új Legfőbb és egy önimádó és nem törődöm boszorkány lenne.

A játékidő nagy részében tehát ennek "örülhettünk" és ez bizony számomra most vontatott volt.

Természetesen azért képbe került az áruló Queenie is, aki átállt a vudu banyákhoz Marie Laveauhöz. Ezzel mondjuk egyelőre nem foglalkoztak sokat, igaz kaptunk egy kis Kathy Bates játékot is, ami mindenképpen üdítő hatással bírt, pláne, hogy azért a zárásnál az ő feje érkezett meg dobozban a kovenhez. Legalább ez érdekesre sikerült.

Evan Peters karaktere is megjelent, de neki már a nevére sem emlékszem és továbbra sem igazán kezdenek vele semmit, persze az kiderült, hogy szerelmes Zoebe, ezt meg a háttérben meghallotta a felélesztett Madison, aki gondolom majd most geciskedni fog, de ez az egész olyan Barátok Közt szinten mozgott, ott szokta Klaudia így kihallgatni Miklós beszélgetéseit... Na mindegy.

ahs-3-8-2.png

Végre megjelent a boszorkányvadász is, amely szálát érdekesnek tartok, igaz még nem sok vizet zavart, megölt egy rossz célpontot, a vallásos anyát, akit aztán Misty Day feltámasztott, mivel Fiona mondta, hogy na rajta mutassa mit tud, ő pedig mutatta, majd ezzel a jelenettel semmit se foglalkoztunk, hiszen a következőben Fiona már kávét főzött és rejtélyesen fenyegette lányát. Hmm...

A koven mondjuk most valószínűleg megpróbál majd összetartani és Fiona fondorlataival átvészelni a boszorkányvadász tagot és Laveau gonoszságait, de talán a házon belüli leszámolások sem maradnak el.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr725682884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása