Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 9. évad 8. rész

2013.11.28. 19:05 monkeyJade

Supernatural 9.08 rész megnézése, PIPA. És el kell, hogy mondjam „CARMELITA”, megint egy olyan részt durrantottak az arcunkba, hogy egészen a végéig megvolt az első évados filingem és annyira szerettem! Egymás után két olyan epizód, ami visszahozza azt, amiért leültem a sorozat elé, nagyon jól esik a készítők részéről és már tényleg túlzás, elkényeztetnek! Azt hiszem érezték, hogy a rajongóknak néha kell egy kis oldschool érzés, hogy aztán ismét feltűnjön Castiel vagy Zeke, vagy az összes új karakter a sorozatban, s mint mondtam egészen a végéig tartott ez, míg nem visszazökkentünk a 9. évad egyik nagy problémájába, mi szerint, egy angyal bújt Sam Winchester testébe.

De induljunk is el inkább a legelejétől, s haladjunk végig a részen. Próbálom kerül a nagyon spoileres részeket, de azt hiszem azt már most lelőttem, azzal, hogy elmeséltem itt az elején egyből a végét. Bocsi.

Folytatás a tovább mögött.

supnat9-8-3.jpg

Sam ugyan nem érzi jól magát, ami kicsit meglepő, elvégre egy angyal bújt belé, de mégis egy újabb ügy nyomozásába kezdenek a srácok. Elindulnak a Bunkerből és meg sem állnak egészen egy kis városkáig, ahol az egyik kedvenc női karakteremmel  találkoznak, Mills Sheriffel! Óh, igen, Jody Mills nem halt meg.

Emlékszünk még arra a jelenetre amikor Crowleyval randizott, aztán a mosdóban fulladozott és vért köpött? Ez még az előző évadban volt. Rémlik ugye? Itt hagytuk abba az ő szálát… Nos Jody él és virul, bár nem szívesen emlékszik vissza arra az estére. De a lényeg, hogy megmaradt nekünk és a srácoknak is.

supnat9-8-1.jpg

A sheriff hívta fel a bratyók figyelmét azokra a rejtélyes eltűnésekre, amik rettegésben tartják a kisvárosát. De leginkább a templomhoz tartozó kis csoport tagjai retteghetnek, mégpedig Az önmegtartóztatási fogadalom csoport. Igen, ők azokhoz tartoznak, akik szüzességi fogadalmat tesznek… Az ő tagjaik tűnnek el sorjában, furcsa kék fény kíséretében. S ahhoz, hogy a srácok közelebbről is megismerkedjenek ezzel az elit csapattal, be kell épülniük…

Jah, hogy egyikük sem szűz már? Na igen, ezt pontosan tudjuk, de nincs veszve semmi sem. A csoport tagjai nem csak szüzek lehetnek, hanem azok is, akik innentől kezdve önmegtartóztatásban élnek, s ezt a nyilatkozatot kézjegyükkel ellátják, ismét szüzekké válnak. Így hát, a két srácnak nincs mit tennie, aláírják a szerződést a csoport elnöke, Bonnie, előtt, aki mondanom sem kell egy nagyon csinos vörös lány. (Akit Lindy Booth alakít, s aki ismerős lehet nekünk egy Jared Padalecki filmből, a Cry Wolfból. Jó kis film, ajánlani tudom csak.)

supnat9-8-2.jpg

Szóval a két tesó így hivatalosan is szűz, így be tudnak épülni a zártkörű templomi közösségbe, s rögtön első dolguk megismerkedni a tagokkal. Egy gyűlésre mennek hát, amit egy még csinosabb szőke csaj tart. Deannek persze azonnal lógni kezd a nyelve, hiába próbálja Sam visszatartani, az idősebb Winchester nem bír a vérével. S nem csak azért, mert a szőke egy bombázó, hanem azért is mert nagyon ismerős neki. A foglalkozás után addig nyomul a lányra, míg haza nem kísérheti, persze Sam ezen kiakad, hiszen hiába vannak csajokkal körbevéve, neki első a munka, így míg Dean a szőke Suzynek próbálja a szelet csapni, addig Sam és Jody megpróbálnak valami megoldás találni az eltűntek problémájára.

A csoportban természetesen mindenkit megrázott, hogy 3 tagjuknak és a lelkésznek is nyoma veszett, de túl sok minden mást a foglalkozáson a két srác nem talál. S nem értik, hogy mi lehet ez a kék fény, ami kíséretében eltűnnek az ÖMF tagjai. Sam és Jody próbálják összetenni a részleteket, miközben Dean szórakozik és nem hazudtolja meg magát. Kiderül ám, hogy honnan is ismeri Suzyt… sőt, az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb Dean jelenetének lehetünk szem és fültanúi, amikor az idősebb Winchester és a lány kettesben maradnak a lány lakásában. Én remekül szórakoztam és szerintem Ti is röhögni fogtok rajta. Annyira Dean volt. De nem lövöm le a poént, mert akkor nem lesz vicces és meglepetés.

supnat9-8-4.jpg

Sőt nem is mondok sokkal többet erről a részről, mert onnantól kezdve, hogy Dean és Suzy kettesben marad felpörögnek az események és minden csak spoiler lenne. S gondolom, most azt mondjátok, hogy amit leírtam… Nos… eddig a rész, hát… nem bővelkedik akcióban…Higgyétek el érdemes kivárni a kibontakozást. Visszakaptuk Jody Mills sheriffet, akinek nagyon örülök, megkaptunk egy hatalmas Dean jelenetet és a tesók megint csak együtt harcolnak egy MOTW karakter ellen, sőt Bonnieval, egy ismerős arcú színésznő is feltűnik, aki elég sok mindenben játszott már, s jó volt látni. Sőt… a végé a nonpluszultra! ZEKE ismét feltűnik. Nekem bejön a karakter, nem tehetek róla, sokaknak nem. De azért tetszik, ahogy Jared eljátssza. Főleg amikor Sam/Zeke/Sam moodban tolja. Királyság! Nem?

Sam az epizód végén érzi, hogy valami valóban nincs rendben vele, hogy történik vele valami, amit nem tud megmagyarázni. Dean pedig egyre nehezebben tud hazudni, végül pedig arra az elhatározásra jut, hogy a tesójának igen is meg kell tudnia az igazat… De hogy elmondja-e vagy sem, azt nem árulom el, nézzétek meg a részt! Figyeljétek a szűz Winchester tesókat akció közben!

supnat9-8-5.jpg
A színészek megint zseniálisak, vagyis Jensen most brillírozott Dean szerepében, oké ez megszokott, de most imádtam őt! Jared kikapcs/bekapcs megoldásaival egyszerűen megvesz minden egyes alkalommal. És Mills sheriff szerepében Kim Rhodes is tökéletes. Adok egy négyes fölét, de csak azért, mert kicsivel több akcióval megspékelve jobb lett volna a rész!

A következő, a 9. epizód, az utolsó lesz ebben az évben. Így mid-season finálé lesz! A címe Holy Terror lesz. Várós. Már csak a címe miatt és azért is, mert Jared a twitterén azt írta, hogy brutálisan durva lesz, és alig várja, mit szólunk majd hozzá! A 10. rész jövőre, január 14-én, kerül adásba. Tehát a jövő hét után senki se keresse a sorit, mert nem lesz. Pihen kicsit. 

supnat9-8-6.jpg
PS: Castiel Free epizód.
PS2: Music free…
PS3: Eres un Chico malo? SIIII! (megértitek, ha megnézitek)
PS4: Ok, hazudtam spanyol „karamba” azért szól a részben zene gyanánt.
PS5: Egy kis pornó.
PS6: Zeke feltűnése AWESOME!
PS7: A sminkes tökéletes.
PS8: Ebben az évben az utolsó előtti rész L
PS9: Nézzétek meg a Cry Wolf-ot. Jon Bon Jovi is van benne.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr105666079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása