Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dann Trejo a vulkán zombik ellen

2013.11.28. 13:19 Csabi87

Danny Trejo az utóbbi időben nagy kedvvel veszi fel a harcot a zombihordák ellen, hiszen tavaly ott volt a Rise of the Zombies, idén pedig a Zombie Hunter.

A következő dobás viszont kap egy kis csavart is, ugyanis nem hétköznapi agyhalottak mennek a nőideál Trejonak, hanem vulkán zombik. A sztori egy vulkán melletti kis városban játszódik, amit hirtelenjében ki kell üríteni, mivel a tűzhányó működésbe lép, de valami régi átok hatására a vulkanikus hullák megnehezítik az evakuációt.

Jaj, jaj már fogom a fejem, de érzem ez jó móka lesz.

volcano-zombies.jpg

Címkék: poszter volcano zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85661641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatrugreally tiedtheroomtogether 2013.11.28. 14:43:13

Affene! Bírom a zombikat és a vulkánokat sem vetem meg. NE! Ezt nem fogom kihagyni, pedig már most biztos a ZS kategória. :D Legutóbbi vulkános élményem pont egy SyFy-os mozi volt, ahol a tűzhányó igazából egy csápos szörnyet rejtett. No komment. (Habár nagyobb költségvetéssel, normálisabb cselekménnyel újranézném... :D)

süti beállítások módosítása