Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 4. évad 7. rész

2013.11.25. 19:57 Csabi87

A mostani után még egy darab epizód van hátra a The Walking Deadből a téli szünet előtt és azt hiszem sokunknak már így előre is hiányzik az egész. A legutóbbi többnyire megosztó rész után azt hiszem most egy olyat kaptunk, amit a többség szeretni fog, a kivételek pedig nem is értem miért nézik a sorozatot.

Mielőtt azonban spoilerekbe bocsátkoznánk katt a továbbra.

twd-4-7-s7.jpg

Egy hete a Kormányzó kalandjait vázolták fel nekünk, gyorsan összerakva és inkább a félszemű karakterre fókuszálva, mintsem az akcióra vagy bármire, ami úgy tényleg izgalmas és karfa szorongatós. Sebaj kell az ilyen is, de azt gondolom mindannyian tudtuk, hogy az ideiglenes jó fejség nem lesz hosszú életű, hiszen nem hiába született meg a "kutyából nem lesz szalonna" mondás.

"Brian" és kis "családja" összetalálkozott Martinezzel és az új táborával, itt hagytuk abba a dolgokat. Baromira örültem Martinez visszatérésének, hiszen még a 3. évadban volt néhány jó jelenet, például Daryllel közösen is. Azonban sokáig nem élvezhettük a játékát, hiszen ő volt az újra elguruló gyógyszerek első áldozata. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy történhetett meg az, hogy az ordibálást senki se hallotta, nyilván a tábor egy elég nyitott és szétszórt közösség, de azért Martinez se az a suttogós fajta volt, de pszt, nem kötözködünk apróságokon, mert a végén kiderül, hogy kapjam be.

twd-4-7-s5.jpg

Igazából a Kormányzó ismét kormányzó szeretne lenne és meg is volt a fasza kis hatalom átvétel, Martinezzel kezdődött, majd Petettel folytatódott, míg Mitch karakterét - számomra kicsit szintén érthetetlen módon - sikerült megnyernie magának. Egyébként 43 percen keresztül gondolkoztam, hogy melyik sorozatban láttam korábban a Mitcht alakító színészt, de nem jöttem rá, kellett nekem félbe hagynom a Fringet annak idején, de ne térjünk el a tárgytól.

A múltkor emlegetett roham tempó most talán nem volt jellemző, illetve nem csak karakterfejlődés történt, hanem egy-két turpisság is. Nem kell ehhez megszámolhatatlan számú zombi, de bizony izgalmak nélkül lapos volna az egész, viszont ezt remekül el lehet kerülni az újra gonosz Kormányzóval, aki végül tényleg átvette a vezető szerepet.

twd-4-7-s4.jpg

A védelem kialakítását meg is kezdte az úriember, viszont egy lepedő mögüli zombitámadás után kénytelen belátni, hogy szarból nem lehet várat építeni, ezért az egyetlen lehetőség, ha egy védhetőbb és ezáltal élhetőbb helyet találnak maguknak és micsoda véletlen a Kormányzó pont ismer egy ilyet, a jó öreg börtönt.

Igazából úgy tűnik, hogy jövőhéten déja vu érzésünk lehet, hiszen a Kormányzó már egyszer megpróbálta bevenni a börtönt, akkor sok volt a nyuszi a csapatában, most viszont új tagok és egy tank is adott az esetleges sikerhez, a helyzetet pedig tovább fokozhatja, hogy habár régen jártunk a börtönben, de azért csak emlékszünk, hogy ott bizony sok a göthös.

twd-4-7-s6.jpg

Úgy hiszem, hogy egy ütős félévad zárást kapunk a jövőhéten és a mostani résszel kapcsolatban sem igen lehet kifogásolni valónk, hiszen visszakaptuk a Kormányzót, aki tankra kötött madzagra teregetett, de aztán bedurvult láttunk zombikat a lápban, meg víz alá kötött Pete agyhalottat is. Nice job gentlemen - vagy mi!

Amíg az idei utolsó részt várjuk azért ne maradjatok TWD nélkül! Itt a Magyar TWD Rajongói Oldal a Facebookon, lájkoljátok őket bátran.

twd-4-7-s1.jpg

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr295656268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

örökéletingyensör 2013.11.26. 15:06:13

Mitch az Oz-ban alakitotta Alvarezt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.26. 16:30:45

az a lebegő zombi bitang jó visszahozása az akváriumosoknak!

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.11.26. 18:05:19

@ÁlmodoZoZo: No az nekem pont kimaradt, de a Fringeben bírtam, meg a hangját is.

@doggfather: egyetértünk :)

süti beállítások módosítása