Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jessica Lange kiszáll

2013.11.25. 16:11 Csabi87

Na nem az ablakon át a nagy hidegbe, hanem az American Horror Story című sorozatból. A már berendelt negyedik évadban még ott lesz - bár Ryan Murphy titkolózik, hogy pontosan milyen szerepet is szán neki - viszont azt követően a szögre akasztja horroros fellépő ruháját.

A döntést azzal indokolja, hogy éves szinten 6 hónapot vesz el az életéből a sorozat, ami sok. Ez meg jogos, viszont ez akkor is szomorú hír.

jessicalange-ahs.jpg

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr285655400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maszk13 2013.11.25. 23:44:40

Hát ez szomorú. Szerettem/szeretem nézni Jessica-t ebben a sorozatban, zseniális színésznő. Mondjuk személy szerint annak se örültem, hogy Zachary Quintot kihagyták a 3. évadból, hisz az első kettőben nagyot alakított. Remélem azért Evan Peters marad később is Emma Roberts-t pedig basszák ki egyúttal, mert felettébb idegesítő a látványa/játéka holott a karakterével annyira sok baj nem lenne...

süti beállítások módosítása