Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit nézzünk ma a TV-ben?

2013.11.23. 09:07 Csabi87

Ma estére több horrorfilmet is tudunk ajánlani, igaz kezdési időpont tekintetében mind 23 óra után indulnak, de ha éppen nem jön álom a szemedre, akkor még jó szolgálatot is tehetnek.

23:15 - Tükrök 2. - HBO

Igaz a mozicsatorna nem minden háztartás elengedhetetlen kelléke, de legalább normális filmeket vetítenek rajta. Persze a Tükrök 2. részének esetében ez csak fél igazság lehet, hiszen a Víctor Garcia rendezésében készült folytatás aligha ér az Aja-féle első rész közelébe. Nick Stahlt kapjuk meg főszereplőnek - őt én valamiért nagyon utálom -, de Emmanuelle Vaugier azért kompenzáló jelleggel szintúgy jelen van. Nem egy nagy durranás, de egynek talán elmegy, szódával.

mirrors2.jpg

A többi film kezdési időpontjai a tovább mögött lapulnak.

23:20 - Farkasvadászat - film+ 2

Az európai horror kedvelői örülhetnek a Farkasvadászatnak, amely film egyébként a [REC] 3. filmeket is jegyző Paco Plaza 2004-es alkotása. 1850-ben járunk, egy kis erdőszéli faluban, ahol farkasok jelennek meg, az emberek pedig elkezdenek eltűnni és az a szóbeszéd járja, hogy valamiféle farkasember keze lehet a dologba. Ez sem durran nagyot, de olyan rossznak se nevezhetjük.

romasanta.jpg

23:25 - Az élőhalottak éjszakája - Filmbox Plus

A Filmbox Plus csatorna tulajdonosok a Romero-féle 1968-as zombi éjszakát ülhetik végig, ami mondjuk kicsit megosztó, hiszen sokan odavannak Romero munkásságáért, viszont a régebbi zombifilmjei nem tartoznak a galopp kategóriába. Mély társadalmi mondanivaló élőhalottakkal megpakolva. Persze a horrorrajongóknak kötelező történelmi tananyag.

livingdead.jpg

23:55 - Parajelenségek 4. - HBO 2

Dicsértem én a mozi csatornát, de a kettes adón 23:55-kor egy igazán selejtes alkotást tűznek műsorra, bár tény, hogy a film még így is világhódító jelzővel illethető, de az, hogy megéri-e eddig fennmaradni érte? Nem. Persze a mozijegy árát se érte meg, mégis bolondultak érte a nézők. Persze ha ránk hallgatsz inkább alszol egy jót, viszont a jó hír, hogy a Parajelenségek 4. része kiváló altató jelleggel bír.

paranormal-4.jpg

Címkék: tv műsor

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr615641512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása