Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Karantén 2. (2011) – Quarantine 2: Terminal

Avagy szánalom a köbön

2013.11.23. 18:09 Herschmi

2dtf2t.jpgHát mit mondjak, baromi rég láttam ennyire szánalmas és szar folytatást, mint a Karantén 2. Az első résszel lemajmolták a [REC]-et (csak azért nem lett 100%-ban másolás, mert túl rövid lett volna a tengerentúli moziknak), de a sok eszükkel persze amerikanizálni kellett és 100%-ban a fertőzés vonalra álltak rá. Szerencsére így a marhák nem tudták lemajmolni a [REC] 2-őt, mert a Karanténban elintézték, hogy semmiképp se tudjanak az ördögmegszállós vonalon tovább menni. De hát ez az ország méltán híres arról, hogy még egy két hete rothadó döglött kutyáról is képes lenne lehúzni az utolsó bőrdarabot is, hát így tettek a Karanténnal is.

Filmünk egy repülőn játszódik, ahol mit ad isten, az egyik utas fertőző zombivá változik és nyomban elkezdené a fedélzeten tartózkodók agyát felzabálni. Amint leállítják a hőbörgő, veszett utast, kényszerleszállást hajtanak végre a legközelebbi repülőtéren. De mit ad isten, lelkes felmentő sereg helyett a terminál épületét karantén alá veszi a katonaság, így a gép legénysége és utasai csapdába esnek az épületben összezárva egyre több fertőzöttel és megkezdődik élet-halál harcuk.

A kézikamerát elhagyták (most írnám azt, hogy végre nem tesz tönkre minden izgalmas jelenetet a rángatás, ha lenne egyáltalán izgalom a filmben).

Folytatás a tovább mögött.

Quarantine-2-1.jpg

A főszereplő külön megér egy bekezdést. Mercedes Masöhn-nek nagyon édes pofija van, oltári jó teste, csak egy baj van vele, hogy a tehetség parányi szikrája is hiányzik a csajból. A kedvencem, mikor kétségbeesetten próbálna perceken át rendet teremteni, majd összeszedi magát és két határozott mondattal leállítja a fegyverrel hadonászó dührohamos utast, mikor előtte még egy tolószékest sem lett volna képes irányítani. Inkább menjél pornózni, kisanyám, látatlanul is megmondom, hogy tehetségesebb lennél benne, a színészkedést meg hagyd azokra, akik tudnak is! Bár a fergeteges alakítása alapján gyanítom, még egy orgazmust sem tudna eljátszani.

Apropó szeptember 11 óta megnézném, ki az, akinek sikerülne fegyvert felvinni egy repülőre! Na ebből is látszik, mennyit törődtek a forgatókönyvvel. Ennyi erővel egy füzetbe is foshattak volna és eladhatták volna azt.

Quarantine2-choke.jpg

Ha három szóval kéne jellemeznem ezt a filmet, akkor ezek lennének: unalmas, sablonos és logikátlan. John Pogue eddigi egyetlen rendezése ez a trágyadomb, remélem több nem is követi. Esküszöm, ha lenne Uwe Boll-díj, tuti megkapná, mert még a német sem tud ennyire szánalmas produkciókat összecsapni (vagy mégis???). Nagy büdös 2 pontot érdemel, azt is csak jóindulattal.

Címkék: 2011 amerikai film 2/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815504800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása