Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sleepy Hollow 1. évad 8. rész

2013.11.21. 21:23 Csabi87

Az elmúlt epizódokban nem sokat pihentünk a Sleepy Hollowban és talán olyan részeket kaptunk, hogy az, aki már elkaszálta a sorozatot kicsit bánhatja - csak ugye nem tud erről. Persze továbbra is fenntartom, hogy a főszál előtérbe kerülése hozta meg az izgalmakat és ha az évadban még visszatérünk a fillerekhez, akkor a színvonal kicsit megint eshet.

Persze a 8. részt baromi nagy túlzás volna kiszámíthatatlannak és csavarosnak nevezni, de azért mégis izgalmasra sikerült.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

sleepy-s01-e08-2.jpgA legutóbb a lovas elfogásánál kaptuk meg az egy hetes szünetet, így bőven volt min izgulni és talán csalódást sem okoztak a most látottak.

Abbie és Ichabod a rendőrfőnök bevonásával úgy dönt, hogy megpróbálják kihallgatni a lovast és felfedni, hogy mi a gyenge pontja és, hogyan lehet elpusztítani az elpusztíthatatlant. Ebben az élőhalott ex-zsaru Andy is a segítségükre volt, aki nem meglepő módon végül csak aktív szerepet vállalt a gonosz megszöktetésében. Aki 10-nél több filmet látott valószínűleg nem igazán lepődött meg ezen a csavarnak is csak nehézkesen nevezhető részen, de legalább a druida varázslat eredményeként előbukkanó "agyag" katonák széjjel lövöldözése látványos volt.

sleepy-s01-e08-1.jpg

Ismételten visszarepültünk a múltba is és egy 18. századi szerelmi hármast varázsoltak elénk, ami nem sokban különbözött a 21. századi szappanoperákban látottaktól. Igazából a csavar itt is elmaradt, hiszen féltávnál bőven ki lehetett találni, hogy Ichabod felebarátja Abraham lesz a lovas, akinek mint kiderült a szerelmi bosszú az egyik éltető ereje, ami mondjuk egyben a gyenge pontja is. Ennek mondjuk lehet örülni, mert hátha Katrina karaktere jobban előtérbe kerül.

A lovas kihallgatása is egész jól sikerült, sőt Tom Mison agresszíven is megállja a helyét, valamint a jó pofa német hessenieket is megkaptuk, akik beépülve élik mindennapjaikat Álmos-völgyben.

sleepy-s01-e08-3.jpg

Őszintén szólva nekem továbbra is nagyon tetszik a vonulat, amerre a sorozat tart, a főszál pedig hiába hordoz magában egy-két sablont, akkor is izgalmasan hat. Bízom benne, hogy a jövőhéten továbbra sem eresztjük ezt a gumicsontot, amit már 2-3 epizód óta rágunk. Finom.

Címkék: sorozat sleepy hollow

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr475648547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.24. 13:34:32

persze a rész féltávánál egyértelmű, hogy ki lesz a lovas, de az eddigi 7 részhez képest jót tesz a sorinak, hogy még jobban egybekerül, nem?!

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.11.26. 18:24:08

@doggfather: szerintem igen, és azt remélem, hogy tényleg kezd beindulni a dolog, az utóbbi részek egész jók voltak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.27. 15:21:23

@Csabi87: főleg az tetszik, hogy minden összefügg mindennel lassan. :)

süti beállítások módosítása