Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hova tovább blődség: Machete az űrben!

2013.11.21. 07:22 Csabi87

Robert Rodriguez második Machete története a precíz pénzügyi pofára esés egyik tipikus esete, aminek köszönhetően valószínűleg több folytatásra már nem is igen kell számítanunk, ellenben a kamu előzetes természetesen elkészült, hiszen a film is tulajdonképpen innét nőtte ki magát.

machete.jpg

A Machete Kills Again... in Space előzetesét a külföldi vetítéseken már láthatta a közönség és talán még a béka segge alatti feelinggel bír, de azért butaság volna ki hagyni.

A trailert a tovább mögött találjátok, a Machete gyilkolról pedig itt írtunk.

Címkék: előzetesek machete kills again in space

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr295646892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2013.11.21. 11:06:34

Ez a Rodriguez egy fura fazon és néha tényleg vicces, de ennyi. A legnagyobb bánatom, hogy Ő írta a Ragadozók forgatókönyvét. Olyan is lett: egy nagy baromság. Hülyüléshez, sokkoláshoz ért, de ennyi.

thatrugreally tiedtheroomtogether 2013.11.21. 13:13:10

Rated X for SPACE VIOLENCE! :D Hatalmas trailer! Kár, hogy nem lesz belőle semmi, de ha lenne is bukna, mert ez egy nagyon réteg stílus, amit képvisel. A mozinézők többsége szerintem ebből annyit lát, hogy: mi ez a szar?! És nem feltétlen fogják fel poénnak a dolgot, pláne nem annyira, hogy pénzt adjanak érte.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.24. 13:37:13

@Dzsézön: mi volt a baj a ragadozókkal?!?!

Ez a trailer nem egészen világos, hogy mitől "új" miért van vele tele most a net. Már a film (machete kills) előtt is leadták, nem?!

süti beállítások módosítása