Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatást kap Uwe Boll egy korábbi filmje

2013.11.12. 10:38 Csabi87

Emlékeztek még 2007-ből a Seed című horrorra? Nem? Én se. Lehet azért, mert szar volt, de ugye Uwe Boll rendezőfenoméntól általában azért nem vár az ember nagy durranást, sőt egy kis pukkanást sem.

seed-2.jpg

Max Seed története nem volt túl megnyerő, a közönség nem szerette, ennek ellenére a folytatás érkezik jövőre. Boll a rendezői teendőket ez alkalommal egy másik német zsenire Marcel Walzra bízta, aki az előzetes alapján úgy tűnik tudja, hogy vér és csöcsök kellenek, de ezzel együtt valószínűleg nem lesz ütős, amit kapunk.

A történet hőse egy lány csapat, akik a Nevadai sivatagon utaznak át, amikor jól megtámadja őket Mr. Seed idézve egy kicsit a Sziklák szemét. Előzetest a tovább mögött kell keresni.

Címkék: előzetesek seed 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr445626056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása