Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új műsor az Underground Fear palettáján!

2013.11.08. 10:17 Herschmi

198098_443763039019121_1948599372_a.jpgÚj műsorral kedveskedik a horrorrajongóknak kedvenc interaktív horrorlabirintusunk, az Underground Fear (élménybeszámoló itt és hamarosan egy újjal is jelentkezünk!).

Az új produkció címe Underground Asylum, amely  egy olyan földalatti zárt intézetet takar, ami a potenciális gyilkosok és tébolyultak lakhelye, ahol széles választékban találhatunk elmebajosokat. Ide azokat tuszkolják, akikről meg akarnak feledkezni, akikről nem akar tudni senki. Ezt a helyet elzárták a külvilágtól olyannyira sikeresen, hogy az itt történtekről mit sem tudnak.

Pár napja valaki a dolgozók közül elszabadította az intézmény összes betegét, így mostanra ez nem más, mint egy földi Pokol. Vajon sikerül kiszabadulnod az őrültek közül, mielőtt Te is csak egy lennél közülük?

Az új műsor limitált számban fog menni. Első műsor: 2013.11.10. Ára a Nightmare műsor áraival megegyeznek. Bővebb információk itt!

Címkék: underground fear

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr305618708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása