Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet hazudik... kapja be!

2013.11.06. 11:49 Csabi87

Kicsit pislogok, mint kis cica a plázában, hogy most akkor mi van. Nem is olyan régen annak örülhettünk, hogy Sam Raimi elkezdte valóban komolyan csinálni a Sötétség seregének folytatását. Ezt követően pedig olyan hírek is felröppentek, hogy a produkcióba Bruce Campbell is visszatér.

Inni kezdünk és örömtáncot is lejtettünk, most azonban felejtsük el azt, ami eddig történt, ugyanis a horror világ egy szépen kivitelezett hoax-ba futott bele.

army-of-darkness-5022407093ead.jpg

A napokban készült egy rövid kis interjú Mr. Campbellel, akit nyilván a Sötétség seregével kapcsolatban is faggattak. A színész elmondta, hogy szó sincs semmiféle folytatásról, az egészet csak lelkes kommentezők és internetezők találták ki, akik reméljük az elkövetkezendő két hétben csak és kizárólag sünt szarnak.

A tovább mögötti videóban egyébként Campbell az Evil Dead remake folytatásának elmaradásáról is beszél, meg arról, hogy Ash karakterét csak abban az esetben játssza el ismét, ha Sam Raimi lesz a film rendezője.

Címkék: army of darkness 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775617871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása