Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 4. rész

2013.11.02. 21:52 Csabi87

ahs_0304-2.jpg

A múltkori rész esetében kicsit talán borongós hangulatúra sikerült az írás, bár továbbra is fenntartom, hogy a 3. epizód nem volt túl erős. Kyle karakterével például akkor se nagyon tudtam mit akarnak kezdeni és most kicsit úgy tűnt, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Rengeteg szálon kezdett elszaladni a sztori, a cikázástól pedig csak rosszul lesz az ember. Persze a szálak előbb-utóbb összeérnek, most tulajdonképpen erre láthattunk példát, bár tény, hogy néhány szál a héten pihenőn volt. Szerencsére.

Folytatást a tovább mögött.

ahs_0304-3.jpgKyle történetével például most elég keveset foglalkoztak, de nem is bántam, helyette inkább néhány érdekes dolog került előtérbe, például Cordelia pasija, aki végre kezd érdekes lenni. Mondjuk ezt pont nem egy boszorkányos szál volt, mégis ez mozgatja a legjobban a fantáziámat, talán a legmeglepőbb lépés volt az eddigi négy rész alatt.

ahs_0304-4.jpgA fekete boszorkány is megkapta a maga részét, vele kapcsolatban arra jöttem rá, hogy baromira irritál. Igaz maga a két boszorkány banda összetűzése izgalmas, de a karaktertől a hideg ráz és nem a jó értelemben, igaz lehet ezzel marhára egyedül vagyok.

Kaptunk zombikat is, amit külön köszönök, hiszen a zárás igen eltalált volt, bízom benne, hogy a folytatásban nem csapják össze ezt a részt. Ha picit visszaugorhatok Kylehoz, akkor nála például egy izgalmas zárást kaptunk a múlt héten, ez alkalommal viszont meglehetősen mostohán kezelték a történetét. No de ez továbbra sem panasz, mert egyelőre többnyire hidegen hagy az a szál.

Spalding is közelebb került hozzánk, a nyelv kivágás történetét is megismerhettük és a Fionához kapcsolódó viszonyába is betekintést nyerhettünk, sőt a szolga titkai sem maradtak rejtve ez is elég izgalmas volt.

A főbb történések talán ezek voltak a mostani alkalommal, ami pedig biztos, hogy Jessica Lange még mindig zseniális, sőt a fiatal boszorkányt alakító Fiona is ügyes. Egyedül Kathy Batesből tudnék többet elviselni, sokkal többet.

Összességében az előzőhöz képest egy sokkal jobb epizódon vagyunk túl, a zárást elnézve pedig a jövőhéten egy még ütősebb részt kaphatunk zombikkal megtűzdelve. Yeah!

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr925612098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása