Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yesss: Folytatást kap az Adsz vagy kapsz!

2013.10.29. 08:28 Csabi87

Így Halloween környékén azt hiszem nem is kaphatnánk jobb hírt attól, mint, hogy Michael Dougherty bejelentse bizony végre tényleg neki látnak az Adsz vagy kapsz folytatásának.

Történt ugyanis, hogy egy Los Angeles-i filmszínházban levetítették a 2007-es filmet, majd azt követően élőképen kapcsolták a készítők egy részét is, ahol a rajongók naná, hogy feltették a folytatással kapcsolatos kérdéseket és ekkor felvillant a képen látható logó és elhangzott a "Let's make a sequel!" felkiáltás.

Dougherty aztán az Entertainment Weekly-nek is adott egy interjút, az emlegetett folytatásról pedig szintén kérdezték, amire az úriember annyit válaszolt, hogy még minden elég képlékeny. Nagyon az elején tart még az ötletelés, de Samet valószínűleg jobban megfogjuk ismerni.

Időpont és konkrétum tehát nincs, viszont az biztos, hogy Dougherty rendezésében érkezik az Adsz vagy kapsz 2.

Trick-r-treat-2.jpg

Címkék: trick or treat 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr865604213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása