Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vérfarkas film áldoku stílusban

2013.10.29. 10:19 Csabi87

Wer-Poster.jpgWilliam Brent Bell új filmjéhez már volt poszter a blogon, most viszont egy egész fasza kis előzetes is érkezett, ami alapján dörzsölhetjük a tenyerünket, hiszen egész jól néz ki ez a két perc.

Dokumentum film jelleggel készült produkcióhoz van szerencsénk, legalábbis a trailer ezt támasztja alá, de ez nem kell, hogy elriasszon minket - meg az is lehet, hogy ötvözik ezt és a hagyományos megoldást, nekem még nem teljesen tiszta.

A sztori szerint a rendőrség A. J. Cook néni vezényletével egy gyilkossági ügyben nyomoz, amelynek a gyanúsítottja egy ijesztően szőrös fickó, akiről hamar kiderül, hogy valóban egy vadállat és tulajdonképpen vérfarkassá tud változni, így pedig nehezen legyőzhetővé válik.

A rendező úr először a Stay Alive című filmmel tűnt fel a horror palettán, majd nem rég Az ördög benned lakozik című produkciót is leforgatta és most jön majd az újabb dobás. Reméljük tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek tűnik.

Az előzetestért katt a továbbra!

Címkék: előzetesek wer

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr705602878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása