Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 3. rész

2013.10.27. 18:08 Csabi87

Hmm, hmm. Az American Horror Story első két részét látva besózott seggel vártam a folytatást és nagyon élveztem az addig látottakat, viszont a mostani epizódnál mintha megtört volna valami. Lehet nem a sorozatban, könnyen elképzelhető, hogy bennem - az is lehet csak a tegnap elfogyasztott tetemes mennyiségű pálinka nem tisztult ki a szervezetemből. Nyilván nem volt ez rossz rész, csak számomra kicsit polgárpukkasztó volt és ellenszenves, legalábbis néhány jelenet.

A tovább mögött folytatom.

ahs-s03-e03-3.jpgHa jól gondolom, akkor az idei évadban eddig 4 főbb történésnek örülhetünk és a mostani részben természetesen ezekkel foglalkoztak. Azonban azt hiszem, hogy sok ez. Vagy csak én érzem így? Persze eddig nem volt ilyen érzésem, de picit olyannak éreztem a most látottakat, mint a magyar felső oktatást. Mindenbe belekóstoltunk egy kicsit, de semmiből nem kaptunk eleget. Azt hiszem ezzel nem is túlzok.

A Kyle-os rész például számomra elég visszás. Evan Peters számomra mindig is szimpatikus volt a szériában, viszont egyelőre nem sok mindent csinál, csak artikulálatlanul üvöltözik és lézeng, legalábbis nagy részt ezzel töltötte az idejét. Nyilván a karakter mélyebb sztorival rendelkezik, hiszen ebből is ízelítőt kaphattunk, fordult is egyet a gyomrom. A fentebb említett polgárpukkasztást pedig egyrészt erre értettem, ez az anya-fia szerelmi kapcsolat nálam nem volt nyerő. Persze ezt embere válogatja és a végén azért beteljesedett ez a jelenet sor is, úgy tűnik abban a közhelyszerű dologban, hogy holtat visszahozni nem csak móka és kacagás, mert általában egy sérült lény tér vissza. Láttuk már itt-ott ezt a megoldást, persze egy percig nem vitatom, hogy az American Horror Story készítői azért majd színezik rendesen ezt az alapötletet.

ahs-s03-e03-2.jpg

Az iskolát vezető boszorkányt ma nem sokat láthattuk, az anyasággal kapcsolatban próbált tenni-venni, mint kiderült nem sokat jutott előre, bár láthattunk egy termékenységi szertartást, ami szintén elég bizarr volt és nyilván volt értelme, de mégse éreztem nélkülözhetetlennek.

Az állatfejű néger rabszolga és Kathy Bates esete is folytatódott, ez pedig talán egy izgalmasabb rész lett volna, de nem vitték túlzásba - igaz szerencsére Kathy Bates kapott szerepet - sőt még Obama is, hehe - viszont a puffancs fekete lány szexuális gerjedése a lényre megint csak fura volt és nem a jó értelemben. Picit többet vártam ettől, de talán még lesz folytatás.

ahs-s03-e03-1.jpg

Végül pedig Fiona boszorkány asszonyt kell megemlítenem, akinek kicsit megismerhettük az előéletét és azt, hogy egy törtető banya, aki nem válogat a módszerekben és továbbra is erősen küzd az öregedés és az elmúlás ellen. Azt hittem a fiatal és picsa szőke tinibanya testét és szépségét akarja valahogy elvenni, ehelyett megölte, pont úgy, ahogy annak idején a Legfőbb boszorkányt. A kis csajért nem biztos, hogy kár, mert eye-candynek jó volt, de irritáló volt minden egyes képernyőn töltött perce.

Nem akarok vészharangokat kongatni és nyilván nincs itt baj, egyszerűen ez a rész nem igazán tetszett, annak ellenére sem, hogy akadtak benne érdekes és a történetet előre gördítő történések, csak az eddigiek jobbak voltak, de majd a jövőhéten jól megkapjuk a magunkét.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr25601791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása