Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A SyFy megint hozza a zombikat

2013.10.26. 09:42 Csabi87

Az utóbbi években a SyFy mindig készül egy-egy original zombifilmmel, ami általában egy kalap szart se ér, de van, aki ennek ellenére is leül és megnézi ezeket a remekbe szabott hulladékokat.

Az idei felhozatal egyik képviselője a Zombie Night, amelyet ma vetít a csatorna. A sztori nem túl ördöngös: adott két család, meg az éjszaka és egy rakat zombi, a feladat pedig a túlélés legalább reggelig.

zombie-night-art.jpg

Ami érdekesebb lehet, hogy a stáblistán többek között Daryl Hannah, aki szebb időket is megélt, de zülleni sosem késő. A forgatókönyvet Delondra Williams és Keith Allan jegyzik, akiknek a tavalyi Danny Trejo-s Rise of the Zombies is a nevükhöz fűződik. A rendezésre pedig sikerült megnyerni John Gulagert, aki legutóbb a Piranha 3DD-t dirigálta, meg A dög trilógiát. Ennek fényében talán valamelyest minőségi munkára számíthatunk, de azért kár volna előre inni a medve bőrére.

A tovább mögött akad egy TV spot.

Címkék: előzetesek zombi zombie night

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr535599464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása