Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Víctor García új filmje: Gallows Hill

2013.10.12. 11:45 Csabi87

Jövőév elején Víctor García spanyol rendező új produkcióval jelentkezik, amelyben ez alkalommal egy amerikai főhősünk lesz, aki Kolumbiába utazik szeretett lányához, újdonsült feleségével. Azonban a helyzet kicsit nyakatekert lesz, amikor egy autóbaleset miatt a pár egy közeli fogadóba tér be. A háziúr ugyanis nem az a kedves fajta, egy fiatal lányt rejteget a pincében, hőseink pedig szeretnék kiszabadítani a kis virágszálat. Ez viszont nem egyszerű feladat.

Víctor úr eddig többnyire közepes vagy inkább gyenge alkotásokat pakolt az asztalra, ilyen volt a Visszatérés a Kísértet-hegyre, a Fagyott óriás, a Tükrök 2. része vagy a nem túl acélosra sikerült legutóbbi Hellraiser felvonás.

A Gallows Hill picit elcsépeltnek tűnik, de majd meglátjuk, egyelőre viszont be kell érnünk egy poszterrel.

Gallows-Hill-Poster.jpg

Címkék: poszter gallows hill

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr965564897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása