Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A bolygó neve: Halál – Aliens (1986)

2013.10.08. 17:33 tfsello

aliens-poster.jpgJames Cameron rendezésében készülhetett el a második Alien film. Sigourney Weaver visszatért a főszerepben, műfaját tekintve azonban talán nem túlzás azt állítani, hogy Cameron alaposan megkeverte a lapokat.

Inkább egy akció-sci-fit álmodott a vászonra, amelyre kevésbé aggatható rá az űrhorror jelző. Ennek ellenére mégis hibátlan és kötelező a végeredmény.

A bolygó neve: Halál-ról a Horror-Filmek.hu oldalon találod a kritikánkat.

Címkék: 1986 10/10 amerikai film angol film ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85546760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tfsello 2013.10.08. 22:14:51

köszönöm a kiegészítést

furik 2013.10.09. 21:29:56

A végefőcím után tényleg hallható az arcmászó, csak az első magyar szinkronos változatról valamiért lemaradt, biztos te is azon kerested, de az eredeti angol és a 2. magyar végén ott van az.
De itt is meg lehet hallgatni (2:42)
www.youtube.com/watch?v=bAaaPrbG-XU

tfsello 2013.10.09. 21:43:07

@furik: köszönöm, így már durva :)

WarriorGalor 2013.10.18. 16:21:58

Az ALIEN (nyolcadik utas a halál) is egy nagyon jó film lett, mivel eléggé újdonságnak számított maga az űrlény karaktere (nincs szeme és a nyelve helyén is egy fogsor van), ezért amikor megtudtam 15 évesen, hogy lesz folytatás is azonnal jegyet foglaltam a moziban és szótlanul szinte tátott szájjal néztem meg. Szerintem zseniális sci-fi akciófilmet készített J.Cameron. Tetszett, hogy minden apró részletre odafigyelt ami az előző részben volt, hogy ne nagyon térjen el a már megszokottól. Az effektek rendkívüliek lettek az adrenalin megvolt a helyszín fantasztikus volt(simán el tudnék képzelni magamnak egy olyan stílusú szobát, mint amilyen a vezérlő volt pl.)a zene is tökéletesre sikerült illetve a járművek is. Egyszóval tökéletest alkottak és én még a mai napig megnézem, mert néha tök jó téynleg látni ezeket az alien-eket és ezt a környezetet, függetlenül attól, hogy tudom mikor mi fog történni. A végén tényleg hallani az arcmászót csak nem nagyon tudom hova tenni, mert 2 maradt életben a telepen de azokat is megölték később a fészek pedig cafatokra robbant. Hogyan jutott fel a Sulaco-ra?????? www.youtube.com/watch?v=y69pW8DNRC4 (érdemes megnézni)

Alien35 · https://www.facebook.com/anyolcadikutas 2015.01.07. 21:30:39

@tfsello: Köszönjük a cikket, osztjuk! :) Várunk mindenkit szeretettel az Alien filmek FB oldalán is: ►► www.facebook.com/anyolcadikutas ◄◄

süti beállítások módosítása