Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ő, Frankenstein - itt az előzetes

2013.10.06. 11:30 Csabi87

Jövőév januárjában érkezik az Államokban az Aaron Eckhart főszereplésével készült I, Frankenstein című jaj de nagyon látványos műfilm. 

Az előzetes megérkezett és oké szép, meg leesik az állunk, de a mostani 2 perc nagy része CGI. Nyilván nem a csúnya fajtából, de ez már illúzió romboló lehet, másrészt pedig PG-13-as besorolású filmmel állunk szembe, ami azt jelenti, hogy csinnadratta lesz, de attól sokkal több nem.

i-frankenstein.jpg

A történet egyébként Victor Frankenstein teremtményéről Adamről szól, aki ugye elég menő és egy nagy csata közepében találja magát, amelynek élet-halál a tétje, ugyanis hárpiaszerű lényekkel kell megküzdenie hősünknek, akik nagy gonoszak és nagyon CGI-k.

Ami mondjuk mindezek ellenére is csábító lehet az Yvonne Strahovski neve - őt a Chuck sorozatból ismerhetjük pölö. Amúgy pedig az Underworld készítőinek újabb agymenéséről van szó és ezért - vagy nem ezért Bill Nighy is ott lesz a produkcióban.

Előzetes a tovább mögött.

Címkék: előzetesek i frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr785553596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása