Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tobe Hooper új filmje: Djinn

2013.10.05. 15:37 Csabi87

djinn-poster.jpgTobe Hoopert azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, hiszen a vérbeli horrorrajongók számára tuti biztos, hogy ismerősen cseng a neve.

Az úriember az utóbbi időben nem nagyon rendezett, de most olyan lépésre szánta el magát, amit idősödő focistáktól szoktunk látni. Arab földre ment, hogy ott dolgozzon egy kicsit.

Egészen pontosan az Egyesült Arab Emírségekbe, ha pedig ott járt akkor egy arra honos témát dolgozott fel, természetesen horror szempontból. A Djinn forgatókönyvét amúgy David Tully írta, akinek eddig egyetlen gyengécske német horrort köszönhetünk.

Az előzetes nem a legizgalmasabb, de a rendező kedvelőinek azt gondolom még így is kötelező lehet. Katt a továbbra a videóért.

Címkék: előzetesek djinn

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr275551741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása