Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rapture-Palooza (2013)

2013.10.04. 18:01 Jason13

Rapture-Palooza-Post.jpgElső blikkre egész jó filmnek nézett ki a Rapture-Palooza, legfőképp kissé szokatlan története miatt: az elragadtatás után (a jó emberek felkerültek a mennybe, mindenki más maradt a Földön, amit elleptek a démonok és maga a Sátán is megjelenik, hogy az USA elnökévé váljon) járunk, ahol is egy fiatal szerelmespár próbál boldogulni a káosz közepette.

Sajnos a végeredmény egyáltalán nem lett olyan szórakoztató, mint amennyire az előzetes sugallta, köszönhető ez a gyenge forgatókönyvnek. Hiába volt az alapfelállás érdekes, abból semmi érdekeset nem sikerült kihozni. A világvége hangulat az alacsony költségvetés és a kevés helyszín miatt egyáltalán nem érződik, a romantikus szál elképesztően lapos és a poénok sincsenek a helyzet magaslatán.

Folytatás a tovább mögött.

Ezekkel az a legnagyobb baj, hogy szimpla káromkodásokra épülnek, sehol egy jópofa párbeszéd vagy ütős beszólás. Ezek helyett kapunk irritáló karaktereket és elképesztően gyenge humort. Viszont ezek mellett azért megemlíteném, hogy a film elég polgárpukkasztóra sikeredett, itt aztán próbáltak minden tabut ledönteni a készítők, az már más kérdés, hogy egyáltalán nem sikerült nekik.

Én egyedül a finálé ordenáré hülyeségein tudtam elmosolyodni, bár ez elég sok szépléleknél kiütheti a biztosítékot, hiszen (SPOILER!) az ázsiai Isten és az afro-amerikai Sátán bunyóznak egyet!

215632-rapture-palooza-red-band-header.jpg

Pozitívumként egyedül a főszereplőnőt, Anna Kendricket tudnám felhozni, ő azért nem játszott rosszul, sőt, emelet igencsak dekoratívan is nézett ki. Viszont Craig Robinson a Bestiaként elég idegesítő volt, ahogy Ken Jeong is hozta szörnyű formáját, szerencse viszonylag kevés időt töltött a vásznon.

1831122.jpgÖsszesítve a dolgokat, meglehetősen felejthető agyatlan ökörség ez, melyben meglett volna a potenciál egy igazán szórakoztató morbid vígjátékhoz, ehelyett egy erőltetett és poénmentes celluloidszemét született, amit egyedül rövid játékideje és Anna Kendrick miatt lehet végigülni. Na, meg azért, mert vannak nála nagyobb szemetek is.

Játékidő: 85 perc
Rendező: Paul Middleditch
Forgatókönyvíró: Chris Matheson
Szereplők: Anna Kendrick, John Francis Daley, Craig Robinson

Értékelés: 3/10

Címkék: amerikai film 3/10 2013 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr445549503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása