Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meg van ki rendezi a Paranormal 5-öt, csak nem tudni minek...

2013.09.28. 15:27 Csabi87

paranormal_activity_5teaser.jpgA mihez tartás végett jöjjön egy kis Paranormal poszt, már csak azért is, mert elég mostohán kezeljük a dolgot, például arról se igen szóltunk, hogy januárban érkezik a Paranormal spin-off a The Marked Ones. Persze a szar büdös és az ember igyekszik elkerülni - ennyit tudok felhozni mentségünkre.

Viszont kiderült, hogy az 5. részt Gregory Plotkin dirigálja, aki eddig sosem csinált ilyet, viszont az elmúlt három paranormális filmen már dolgozott a háttérben, sőt az említett spin-offon is.

Mondjuk csodálkozni kár eddig se nagy nevek rendezték a szériát, meg amúgy is a népnek tök mindegy, megint jó néhányan lesznek, akik zombi módjára beülnek az 5. részre, 2015-ben pedig majd jöhet a hatodik felvonás. Rossz vicc ez az egész, vagy nem?

Címkék: paranormal activity 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr755536931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása