Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatást kap az Insidious...

... csak úgy tűnik James Wan nélkül

2013.09.17. 15:29 Csabi87

Az Insidious folytatása kiválóan teljesít a mozipénztáraknál, ezért nem is csoda, hogy a produkciós cégek már be is jelentették, hogy jöhet a folytatást, ami mindenképpen jó hír, viszont van ennek feketeleves része.

Az szinte biztosnak tűnik, hogy a harmadik felvonás is Leigh Whannell írásában készül, ám de James Wan a héten egy interjúban bejelentette, hogy az Insidious 2 és a The Conjuring volt a befejezés, ami a horror műfajt és az ijesztgetést illeti. Az biztos, hogy nagy veszteség ez a rajongóknak, hiszen Wan lényegében csak jó, vagy kurva jó filmeket rakott az asztalra.

Persze elképzelhető, hogy a rendező meggyőzhető lesz, de egyelőre erre ne fogadjunk, ez esetben pedig érdekes kérdés, hogy kikapja a legmenőbb feliratú széket a forgatáson. Esetleg Whannell megpróbálkozik a rendezéssel? Olyat még úgyse nagyon csinált.

james-wan.jpg

Címkék: insidious chapter 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr285519702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása