Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Danielle Harris és Katharine Isabelle egy filmben

2013.09.17. 13:20 Csabi87

see-no-evil-tease.jpgA horrorrajongók azt hiszem örülhetnek, hiszen ha mondjuk az utóbbi évek színésznőiről beszélgetünk horror tekintetben, akkor tuti biztos, hogy Danielle Harris és Katharine Isabelle neve felmerül, így az, hogy egy helyen láthatjuk majd őket talán még örömtelinek is nevezhető.

A produkció a Soska tesók következő horrorja a See No Evil folytatása lesz, amelynek első része 2006-os és itthon Menekülj! címen futott - annyira nem volt nagy szám, de egynek elment emlékeim szerint.

A második rész a tervek szerint jövőre érkezik az említett két hölgy pedig szerepet vállalt/kapott. A történet ott folytatódik, ahol a legutóbb abba maradt, gonosz Jacobünk újjá éled egy hullaházban és az ott tartózkodó orvostanhallgatóknak esik.

Igazából már csak arra volnék kíváncsi, hogy két hölgy közül ki marad életben, mert általában túlélő típus mindkettő, de az efféle slasherekben azért nem egyszerű az élet.

Címkék: see no evil 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr135519692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása