Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Mama rendezője dirigálja a Múmia újrát

2013.09.15. 15:04 Csabi87

Andrés Muschietti a Mama rendezője kapta a jogot, hogy az eleddig név nélkül futó Múmia remake rendezői székébe helyezze sejhaját.

A forgatókönyvet Billy Ray és Jon Spaihts urak ötlik majd ki, előbbi Az éhezők viadalát, A dolgok állását és a Légcsavart is jegyzi, míg utóbbi a Prometheust, meg a kicsit béna A legsötétebb óránt.

Ami a kérdés, hogy vajon mi lesz a végeredmény, hiszen a Múmia filmek annak idején a nagyon régi múltban klasszikus szörnyfilmnek indultak, majd a nem is olyan régi Brendan Fraseres feldolgozásban kifacsarták az egészet és egy erőltetett humorú maszlagot kaptunk, ami talán elsőre még jó is volt, de utána önmaga paródiája lett - ha nem az volt már a kezdetek óta.

A rendező és az írók személye biztató lehet, igaz azért nagyon durva horrorra semmiképpen nem kell számítani, de talán a végén még nekünk is tetszeni fog a kész mű.

The-Mummy-1-Mondo.jpg

Címkék: the mummy

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr565514999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása