Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt a Robotzsaru előzetese

2013.09.09. 09:54 Csabi87

A Robotzsaru talán megint azon filmek közé tartozik, amelyek nem feltétlen vágnak nálunk témába, de korábban is tettünk már említést a filmről, meg egyébként is fasza kis film volt az eredeti '87-es darab is.

A remake számomra elsőre egész ijesztő ötletnek tűnt, de a mostani picit több, mint két perces trailert elnézve, egész biztató. Az még számomra nem teljesen derült ki, hogy zöld utat kap-e a kőkemény brutalitás, de bízom benne, hogy így lesz, amúgy szart sem érne az egész.

Ismertebb neveket is kapunk, hiszen Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson és Jackie Earle Haley is feltűnik, én egyedül Ray Wiset hiányolom, igaz ő már öreg, de akkor is.

A sztori szerint egyébként 2028-ban járunk, amikor is Alex Murphy a mintaférj és szerető apa és kiváló rendőr jól felrobban és csak egy módon élheti túl az egészet, ha az Omnicorp ember-robot kísérleteihez felhasználhatják. A többit pedig tudjátok. Előzetes meg a tovább mögött.

Címkék: előzetesek robocop

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr625501142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása