Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marlon Wayans megint baromkodik

2013.08.27. 13:04 Csabi87

Március 28-án érkezik az amerikai mozikba az A Haunted House folytatása, ami nem is nagy csoda, hiszen nem teljesített rosszul  a pénztáraknál az első felvonás, igaz annyira azért nem volt ütős, persze az idei nagy vetélytárshoz, a Horrorra akadva 5. részéhez képest még örülhettünk.

A rendezést továbbra is Michael Tiddes vezényli, míg a forgatókönyvért Wayans és Rick Alvarez felel, tehát a kitaposott mederben csordogálunk majd tovább és ez alkalommal a Paranormal Activity 4., a Sinister, a The Possession, az Insidious és a The Conjuring kerül górcső alá többek között.

Valamint friss infó, hogy Marlon bácsin kívül Jaime Pressly, Gabriel Iglesias, és Ashley Rickards is csatlakozott a stábhoz, illetve Essence Atkins, Affion Crockett, és Dave Sheridan visszatérő szereplő lesz.

A_Haunted_House_2_1.jpg

Címkék: poszter a haunted house 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr575476943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása