Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mégse Affleck rendezi a Végítélet újráját

2013.08.25. 09:44 Csabi87

A remake gyártás jó móka, ezt eddig is tudtuk és naná, hogy előbb-utóbb minden sorra kerül. A Stephen King alkotás közül a Carrie már tulajdonképpen elkészült - október 17-én mutatják be itthon - a következő áldozat pedig a Végítélet lehet.

Az eredeti minisorozat 1994-ben készült Gary Sinise-zel a főszerepben és annyira nem is volt rossz. A remakeről egyelőre nem sokat tudni, annyi biztos, hogy a Warner Bros. és a CBS Films égisze alatt készül és sokáig azt rebesgették, hogy a rendezést Ben Affleck vezényelheti, de most kiderült, hogy mégsem. Az úriember meglehetősen elfoglalt, amit csak tetéz, hogy Az acélember folytatásában denevérnek öltözik.

the-stand.jpg

A helyét Scott Cooper veheti át, aki rendezőként 2009-ben a Jeff Bridges főszereplésével készült Őrült szívet dirigálta, illetve decemberben jelenik meg az Out of the Furnace című thrillerje, amelyben egyébként Ben Affleck tesója is szerepel, csak hogy kuszáljam a dolgokat.

Ennyit tudunk egyelőre.

Címkék: remake végítélet

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr135475600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása