Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Interjú a No One Lives rendezőjével

2013.08.25. 15:47 Csabi87

A dailydead.com a héten készített egy interjút Ryuhei Kitamurával a Versus és a No One Lives rendezőjével. A téma természetesen az utóbbi film volt, de Kitamura azt is elárulta, hogy szeretné a Versust is folytatni.

A kérdez-felelek eredeti nyelven itt található.

Köszönjük, hogy időt szakítottál a DailyDead-re, térjünk is rá a kérdésekre. Mi volt az, ami megfogott Téged a No One Lives forgatókönyvében?

Egyből beleszerettem, mert nem csak egy véres, belezős film. A Sofőr karaktere lenyűgözött; egy megállíthatatlan gyilkológép, aki a szerelem nevében teszi, amit tesz. Szerintem ez egy fajta fura szerelmi történetnek is beillik.

A főszerepre Luke Evans volt az első választásod? Mi volt az, amivel kitűnt a többi jelölt közül, amitől tökéletesnek érezted a szerepre?

Luke volt az első és egyetlen jelölt. Olyas valakire volt szükségem, aki nem csak jól néz ki, hanem okos, őrült és egyben humora is van. Luke életettel töltötte meg a karakterét. Kiváló színész.

Folytatás a tovább mögött.

no-one-llives.jpg
A forgatókönyvön mennyire dolgoztál együtt David Cohennel? Esetleg történtek változások, amikor bekapcsolódtál a munkálatokba?

A forgatókönyv alapból jó volt, így nem volt szükség nagy változtatásokra, persze adtam néhány ötletet Davidnek és segítettem a karakterek és a köztük lévő kapcsolatok kialakításában, de a gyilkolós részek és a humor már adott volt.

A horror rajongókat a hideg rázza a CGI effektektől, viszont a No One Livesben szerencsére ez hiánycikk, hagyományos módszerekkel dolgoztatok. Volt valami amihez kimondottak ragaszkodtál? Milyen volt együtt dolgozni Robert Hallal?

Nem vagyok nagy rajongója a CGI-nek és kifejezetten szerettem volna a régi, bevált módszereket alkalmazni, mint a '80-as években tették és nagyon örülök, hogy Robert ebben partner volt. Ő nem csak egy kiváló effektes, hanem rendezőként is megállja a helyét és egészében foglalkozik a filmmel, nem csak az effektek érdeklik. Megtiszteltetés volt vele dolgozni.

Elégedett voltál a végeredménnyel? Vagy volt valami, amin változtatni kellett, vagy esetleg egy az egyben kivágtátok?

Rengeteg ember dolgozik egy filmen, így baromi nehéz, hogy 100%-ban a saját látásmódom érvényesüljön. Igyekeztem a legjobbat nyújtani és büszke vagyok az eredményre.

Esetleg várható folytatás?

Nem. Mindent kihoztam a filmből, nem maradtam benne több. Nem izgat a folytatás... igazából most a Versus 2. részét szeretném elkészíteni.

A jövőbeni tervekről mondanál valamit?

Sokat nem tudok, de most készítjük elő a következő akció filmem, amelyet Ázsiában forgatunk. A fiókban persze vannak ötletek, de a filmes szakma üzlet, szóval sosem tudhatod mi fog történni. Akárhogy is legyen én igyekszem a maximumot nyújtani és egy szórakoztató filmet lerakni az asztalra, ami az én kézjegyemet viseli.

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr195475699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása