Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Freddy Krueger vs. Chucky? Hmm...

2013.08.24. 09:21 Csabi87

mancini-chucky.jpgA fesztivál közönség számára már elkezdték vetíteni a Gyerekjáték sorozat legújabb epizódját és egy kérdez-felelek kapcsán Don Mancini a Chucky atyja kifejtette, hogy bizony eltudná képzelni, ha Chucky a horrorvilágból egy igazán neves ellenfelet kapna.

A legújabb részt rendezőként is jegyző Mancini elmondta, hogy úgy véli baromi szórakoztató lenne, ha készülne egy Freddy vs. Chucky film, hiszen Jason nem volt rossz ellenfél annak idején, de a hokimaszkos figura nem túl szószátyár, ellenben Chuckyt a lepénylesője sosem hagyta cserben, ahogy Freddynek is mindig akadt valami vicces beszólása, így biztosan jó párost alkotnának a vásznon.

Persze elég ábrándos dolog, hogy Chucky az Elm utcába látogat, de mindenképpen érdekes lehet eljátszanunk a gondolattal.

A Curse of Chucky egyébként októberben érkezik a tengerentúlon DVD és BluRay változatban, Kanadában és a briteknél pedig már vetítették fesztiválon, az eddigi visszajelzések nem is annyira szörnyűek.

Címkék: chucky

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr115473983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása