Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Búra alatt 1. évad 9. rész - Under the Dome

2013.08.23. 20:31 Csabi87

Lassan, de biztosan fogynak a részek az Under the Dome 1. évadjában, de nagy ok a sírásra nincs, hiszen szerencsére kapunk majd folytatást jövőre. Engem még mindig érdekel, hogy miként fogják addig nyújtani a dolgokat, de nem félek, hogy unalmassá válna a sorozat, hiszen az írók eddig is egészen ügyesen keverték a lapokat, a mostani pedig szokás szerint íncsiklandozó lett.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

underthedome-1-9_3.jpg

Egy részt a mini búra és tojás rész kapott nagyobb hangsúlyt, amelyet a fiatalok először kerestek majd nem találtak, végül pedig a házuk mellett lévő pajtában bukkantak rá, mint kiderült valószínűleg Joe vihette oda, miközben alva járt. Az is világossá vált, hogy a fiatalok valamilyen módon képesek irányítani a talált tárgyat és ugye Joe meg  a nagy homlokú Norrie mellett Angie is bekerült a képbe az epizód eleji roham okán, viszont egy negyedik "látnok" is lesz, akivel kapcsolatban még nem sokat tudunk.

Egy tipp a részemről a rádiós lány, aki hirtelen magasról tesz a búrára, bár Angie után bárki lehet, hiszen neki is hirtelen lett egy rohama és ezzel elintézték a dolgát - no meg picit Juniort is belekeverték az egészbe. Ez mondjuk nem volt olyan rossz megoldás, ami viszont ennél is furább az új gonosz felbukkanása.

underthedome-1-9_1.png

Max kisasszony hirtelen a semmiből jött, amit azzal oldottak meg, hogy eddig figyelte az eseményeket. Ilyen alapon mondjuk bármikor elő lehet rángatni kulcskaraktereket, bár bízom benne, hogy nem sok hasonló alkalom lesz, mert picit fura az egész. De nem baj, hiszen egy tökös karaktert kaptunk, annak ellenére, hogy nőről van szó és gyorsan kiderült, hogy Big Jim és korábban Barbie is voltak már a nő játékszerei. Ami pedig külön öröm, hogy mókázós asszonyságról van szó, aki talán picit humor ügyileg is feldobja a sorozatot, mert ilyen téren elég szegényes a felhozatal - persze nyilván drámáról van szó, de a poénok sosem ártanak.

Barbie és Jim kapcsolata ennek fényében talán érdekes lesz, hiszen megint csak muszáj lesz együtt dolgozniuk, hiszen sakkban tartják mindkettőjüket, bár nem teljesen értem, hogy Max megölésével, hogyan derülne ki hirtelen minden, de talán vannak neki emberei még a láthatatlan falon belül. Mindenesetre ez egy izgalmas vonal lehet.

underthedome-1-9_2.jpg

A következő részben valószínűleg a negyedik látnokot is megismerhetjük és talán maga a Búra dolog is elmozdul valamerre, mert eddig többnyire rejtély az egész és a karakterek ügyes bajos dolgait ismerhettük meg, amivel persze semmi probléma nincs.

Még négy epizód van előttünk az 1. évadból és basszus egyre csak fogynak. Kár, mert nem gondoltam volna, de az egyik kedvencem lett a sorozat.

Címkék: sorozat under the dome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815473924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spanci 2013.08.23. 22:33:54

Egyelőre a 9. részt csak félig néztem végig, úgyhogy néztem, mint a lukinyúl, ki ez az új nő és honnan pottyant ide. De ha Ti mondjátok, biztos jó lesz :D

süti beállítások módosítása