Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vak lány Halloween-i kálváriája

2013.08.17. 13:58 Csabi87

Richard Scenkman rendező jövőre egy egész jónak - de sablonosnak - tűnő thriller jelentkezik, amely a home invasion témát boncolgatja. Ez lesz a Mischief Night.

Főhősünk egy pszichoszomatikus vakságban szenvedő lány lesz, aki egy autóbaleset óta nem lát, persze ő talán még szerencsésebb volt, mint az édesanyja, aki elhunyt a balesetben.

A lány tehát adott, ehhez jön még a Halloween előtti éjszaka és egy titokzatos maszkos gonosztevő, aki igyekszik a frászt hozni a mi kis Emilynkre.

Láttunk már ilyet, de egy esélyt az előzetes alapján talán megérdemel majd. Igaz Schenkman úr legutóbbi rendezése az Abraham Lincoln vs. Zombies volt. Hmm. A trailert a tovább mögött keressétek. A szereplők között egyébként Charlie O'Connell neve is szerepel. Ajajj...

Mischief-Night-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter mischief night

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr255464036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása