Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ha még nem unod a vámpírokat...

... meg a hülye a filmeket

2013.08.16. 09:32 Csabi87

books_vampireacademy_big.jpgAz Alkonyat érthetetlen sikere továbbra is ocsmány árnyként vetődik a filmes és könyves világra és azért fontos tudni, hogy nem csak Meyer asszony volt ilyen agyament - vagy inkább furfangos? -, hogy ír valami butaságot, amiből aztán milliókat lehet csinálni. Richelle Mead hasonló utat választott és 2007-ben megírta a Vámpírakadémia című könyvét, amit két évvel később itthon is kiadtak. Szégyen, nem szégyen eddig a büdös életbe nem hallottam erről a könyvről, persze nem is én vagyok a célközönség.

Nézzük a sztorit:

"Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Lissa a vérre – viszonylag konszolidáltan – szomjazó mora vámpírok egyik nagytiszteletű családjának egyetlen leszármazottja és túlélője; Rose, aki életét tette fel legjobb barátnője védelmezésére, a dampyr testőrtanoncok sorát erősíti. A vaskapukon kívül a vérszomjas, élőhalott vámpírok, a strigák lesik az alkalmat, hogy elvegyék életüket, és magukhoz hasonlóvá tegyék őket. A kapukon belül sem veszélytelen azonban az életük: Lissa különleges mágikus képességei legalább annyira megkeserítik a mindennapjaikat, mint a mindkettőjüket megkísértő tiltott szerelem."

Na ki fosott be? Ugye, hogy senki, hiszen egy picit más szögből közelítő gyerekregényről van szó, ezt pedig az is alátámasztja, hogy itthon is csak a fiatal közönség bugyija lett nedves.

Sebaj, vámpírok, szóval említés és előzetes szintjén foglalkozunk a filmmel.

Azt mondjuk leszögezném, hogy ajánlót és ezen kívül több infót ne várjatok a filmről, legalábbis nálunk.

A megjelenés 2014-ben várható, pont Valentin napon, mert az ugye még romantikusabbá teszi az amúgy is csöpögős történetet, a moziba induló tiniknek pedig leginkább ez tudja kinyitni a pénztárcáját.

A rendezést Mark Waters vezényli, aki olyan nagy sikerű művet is dirigált már, mint a Bajos csajok, de ha nem szeretnék ironizálni, akkor Mr. Poppert és a pingvinjeit megemlíthetem - jó tudom sablonfilm, de a pingvinek jó pofa hülye gyerekek és aki mást mond hazudik.

Az előzetest elnézve pedig szintén nem igazán jöhetünk lázba, nyilván a szájon áttörténő nyálcserén kívül nem igazán mennek messzebb, vérengzést pedig ne is várjunk. Ilyen is van, de azért még szép az élet.

Címkék: előzetesek vampire academy

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr55462610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása