Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A haláli betűzés folytatódik

2013.08.16. 18:14 Csabi87

Arról már írtunk, hogy az ABC's of Death folytatást kap, az új rész jövőre érkezik, a koncepció pedig marad a régi, azaz 26 rendező kap lehetőséget és az ABC egy betűjét, na megy egy olyan 5 perces játékidőt, hogy valami agyament dolgot alkosson.

Legutóbb ez jól sikerült az újabb felvonást tekintve pedig néhány rendező neve már ismert. A tovább mögött őket vennénk végig.

abcsofdeath600.jpgRodney Ascher

Néhány rövid film és a Room 237 című dokumentumfilm köthető az amúgy vizuális effektekkel is foglalkozó direktor nevéhez.

Kristina Buozyte & Bruno Samper

A hölgy és az úr litván származású és saját országukban néhány filmet már rendeztek, legutóbb például tavaly az Aurora című romantikus fűszerezésű sci-fi thrillert, amit a közönség szeretett, sőt még külföldre is eljutott.

Alexandre Bustillo & Julien  Maury

A két franciát talán nem is kell bemutatni, ők vezényelték le A betolakodó és a Livide című filmeket jelenleg pedig az Aux yeux des vivants elnevezésű horroron dolgozgatnak, amelyben három fiatal indul neki a suli helyett egy elhagyatott vidámparknak. Ennek az álmoskönyvek szerint sincs soha jó vége.

Marcus Dunstan

Dunstan talán az egyik legnagyobb húzónév - legalábbis eddig, hiszen hozzáköthetjük A dög trilógiát, meg a Fűrész 4., 5., 6., és 3D-s részét, legalábbis ami a forgatókönyvet illeti, rendezőként pedig a The Collector és a folytatása köthető az úrhoz.

Larry Fessenden

Az ember, aki a filmezés minden ágát kipróbálta már. Rendez, szerepel, kamerát fog a kezébe és nem fél használni. Szerintem néha még kávét főzni is szokott a stábnak. Rendezőként a The Last Winter, a 2001-es Wendigo és A félelem maga Skin and Bones című epizódja az, amit dirigált. Többek között persze. Amerikában igazi indie horror menőnek tartják.

Julian Gilbey

Rendezőnk most tart a Plastic című akciódús vígjáték utómunkálatainál, de két éve ő dirigálta az A Lonely Place to Die forgatását is, vagy a Futballmaffiát.

Álex de la Iglesia

A '65-ös Goya-díjas rendező szintén nagyobb név a listáról, spanyol honból származik és 1991 óta rendez, például A Fenevad napjait, a 800 golyót, az Elszabott frigyet vagy az Egy őrült szerelmes balladáját. Ügyes a bácsi, annyi szent és a nagy szakálla miatt úgy néz ki, mintha legalább 10-15 évvel idősebb volna. Mint Lázár.

Lancelot Oduwa Imasuen

Talán nem egy nagy agyjáték kitalálni, hogy Imasuen a fekete kontinenst képviseli - nem is tudom legutóbb onnét volt-e rendező, őszintén nem rémlik. A nigériai fiatalember elég termékeny rendező és leginkább dráma vonalon mozog. Tőle mondjuk azt hiszem van mit pótolnunk.

E.L. Katz

A New York-i srác neve mellett eddig csak egy rendezés szerepel a Cheap Thrills, ellenben forgatókönyvből picit többet írt, például 2008-ban az After Darkos Autopsy-ét.

Aharon Keshales & Navot Papushado

Úgy tűnik Izrael is jelen lesz. Keshales és Papushado 2010-ben a Veszettséget rendezte, idén pedig a Big Bad Wolves című picit lájtosabb és mókás thrillert.

Erik Matti

Megint országot váltunk, ezúttal azt csináljuk, amit a magyar foci válogatott is szeret - a Fülöp-szigetekre látogatunk. Az úr 1999-ben kezdett rendezi és jelenleg 18 filmnél tart, legutóbb az On the Job-ot forgatta le.

Robert Morgan

Morgant BAFTA-díjra is jelölték már, amúgy meg ő lesz az, aki az animációs vonalat képviseli.

Vincenzo Natali

Ha annyit mondok, hogy Kocka, akkor azt hiszem mindent elmondtam. 2009-ben azét a Hibridet is leforgatta, most meg a High Rise-ba is belekezd, amúgy pedig a Farkasvér első részén is dolgozott annak idején, csak éppen nem direktorként.

Bill Plympton

Az egyik legidősebb úr (bácsi?!) a csapatban, viszont 25 díjat sebelt már be és 2 Oscar jelölést is kapott, rövid animációs kategóriában volt ott 2005-ben és korábban 1988-ban.

Dennison Ramalho

2014-ben a brazilok úgyis előtérbe kerülnek, szóval rendezői szintén is kell egy név az antológiába. Európában nem sokat tudni Ramalhoról, eddig többnyire rövidfilmeket készített.

Jen Soska & Sylvia Soska

Az American Mary után a Soska lányok sem maradhatnak munka nélkül. Sőt ők azok akik a See No Evil 2 részét is rendezhetik.

A lista persze még nem végleges, néhányan még a nyáron bekerülnek, hiszen ha jobban belegondolunk az ázsiai kontinens nem is nagyon képviselteti magát.

Címkék: abcs of the death 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr795463990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása