Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 11. rész

2013.08.14. 17:36 Csabi87

Szépen lassan, de odaérünk az évad feléhez - én hülye a múltkor valamiért azt hittem, hogy 12 részes évaddal állunk szembe, de nem, most 12, aztán januárban folytatják még tizenkettővel, nem tudom mit szívtam - és az igazság az, hogy engem továbbra is szórakoztat a Teen Wolf.

Persze a mostani részben aztán halmozták a "hirtelen-van-megoldás"-féle majomságokat, meg kicsit felesleges giccs jelenet is akadt, de egye fene, lehet legbelül még mindig gyermek vagyok. Ebbe viszont ne is menjünk bele, inkább a tovább mögött folytatom.

teenwolf-3-11-1.jpg
A legutóbb ott hagytuk abba, hogy Stiles apuka után McCall anyut is elrabolta a gonosz tanárnéni, aki egy nyamvadt druida és hamar kiderült az is, hogy a harmadik áldozat ebben a sokadik körben Argent apuka lehet, de hogy miért az nem derült ki, igaz nem okozott nagy fejtörést Jennifernek elfogni a nagy vadászt, sőt talán könnyebb is volt, mint a másik kettőt.

A leendő áldozatok pedig nyomban helyet is kaptak a Nemetonban, az éléskamrában, ahonnét annak idején Jennifer megszerezte az erejét, és amelynek a létezéséről mindenki halott, de senki nem tudja hol van. Kicsit olyan volt, mint mikor a Tescoban szezámmagot akartam venni, tudták, hogy van olyan, de a helyét nem igazán.

Ami vicces volt, hogy az utolsó körös kivégzésekkel elég takarékon haladt a gonosz leányzó, hiszen ezt a 40 percet is mindenki vidáman túlélte, bár számomra rengeteg olyan infó volt a mostani részben, ami valamiért eddig elkerülte a figyelmemet. Például feláldozni sem lehet úgy randomra, hanem időhöz van kötve, így meg talán érthető, hogy miért van mindhárom jó madár még életben, igaz nekem ez teljesen új volt, eddig nem csak úgy kivégeztek halomra mindenkit?

teenwolf-3-11-2.jpg

A "vicces" részeket pedig tovább gyarapította az is, hogy amikor kiderült nem tudni, hol a Nemeton, akkor a néger doki megint előállt egy csoda csellel és kiderült, hogy erre is van megoldás - de ez ilyen epizód volt, hiszen mint kiderült Derek húgát is meg lehet ám menteni egy hirtelen új megoldással, amiről eddig senki nem tudott, persze ezekhez már hozzászoktattak minket. A három fiatalt, Stilest, Allisont és Scottot jól benyomták a hideg vízbe, hogy meghalljanak a szüleik helyett pár másodpercre és a Nemeton beinduljon, mert azt bonyolultabb bepöccinteni, mint egy lopott autót. A vége pedig itt volt nyilván sikerül és ha lehet hinni a néger doki ígéretének, akkor sok gusztustalan eddig nem látott természetfeletti lény is feltűnhet. Így legyen, bár ez ugye a félévad záró és a januárban startoló folytatás titka marad.

Eközben Derek szálon a már említett módon haladtunk tovább, csak úgy laposan, bár tény, hogy a szőrös arcú farkasfiú most elvesztette az alfaságát és újra kék szemű lett, hogy megmentse húgát. Az alfákkal való harc lehet így érdekes, de nem mernék fogadni arra, hogy akár a következő részben, akár jövőre kiírnák őt a sorozatból. Mondjuk kár is volna, mert néha mókás, igaz az utóbbi időben nagyon gondterhelt szegény.

Megemlíteném még, hogy rég nem látott giccs jelenet is helyet kapott, gondolok itt a Stiles-féle pánikrohamra és az elcsattanó csókra, nyilván a végét nézve volt jelentősége - csak úgy, mint Allison és Isaac jaj-mindjárt-csókolozunk-de-aztán-mégse jelenetének - de nagyon szar volt. Még csak meg sem hatódtam.

Nagyjából ennyi fért ebbe a részbe a végén egy folytatjuk felirattal, na nem mintha eddig nem azt csinálták volna.

Ja és akkor még egyszer, attensön, jövőhéten pár hónapra búcsúzik a sorozat.

Így a végére még egy megjegyzés. Csak nekem volt fura, hogy McCall faterja az FBI ügynök? Lehet erről is lemaradtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr525460701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása