Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Készülget a Náci zombik folytatása

2013.08.12. 15:41 Csabi87

Dead-Snow-2-1-350x207.jpgNem is olyan régen még azt beszélték, hogy a Náci zombik folytatását csak jövőre kezdik forgatni, ennek ellenére most érkezett egy kis kulisszák mögött készült videó, amin egy unalmas hangú és valószínűleg marha álmos norvég narrátor vázolja nekünk a szituációt, szerencsére angol felirattal, és néhány maszkolás alatt álló zombit is láthatunk.

A film ha minden jól megy jövőre érkezik és igazából minden ott folytatódik, ahol korábban abba maradt, az egyetlen túlélő egy kórházban ébred és őt gyanúsítják a többiek halálával, de talán ez még a kisebbik baj, hiszen a zombik megpróbálnak újjászerveződni és egy nagyobb hadsereget összetoborozni. Természetesen ez alkalommal már az amerikai nagy menők is kiveszik a részüket a zombi történetből, ha már Wirkola amúgy is arra felé kacsingat.

Videó a tovább mögött.

Címkék: dead snow 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr335457392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása