Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Búra alatt 1. évad 7. rész - Under the Dome

2013.08.12. 17:17 Csabi87

Még éppen a sípszó előtt kicsivel itt a 7. részhez kapcsolható írás, az e heti epizóddal ígérem ennyit nem fogok eltökölni - mondjuk sose lehet tudni.

Egészen izgalmas és drámailag jól összerakott epizód volt ez, kicsit irritáló sablon giccs ugyan akadt, egy piros pontot mégis megérdemelnek a készítők, nekem tetszik ez az irány.

A tovább mögött spoileres írás következik.

under-the-dome_1-7-2.jpg
Legutóbb Renniéknél hagytuk abba, így most náluk kezdtünk, bár időben kicsit előrébb haladtunk, de a lényeg, hogy Big Jim kirakta otthonról Juniort, hogy Angie leányzó biztos békében éldegélhessen és ne köpje a fogva tartó fiút, akinek a négy kereke továbbra sincs ki és igazából mellé is húzhatunk egy strigulát, már, ami a legyilkolt Chester Mill-i lakosok számát illeti, hiszen Junior is fel lett avatva. Ez persze nem volt túl nagy csavar, amikor Linda megemlítette a srácnak, hogy Angie-t megakarták erőszakolni, akkor sejthettük, hogy a két ürge ki lesz csinálva, picit mondjuk kár értük, mert amolyan kis rohadékoknak megmaradhattak volna, igaz félni nem kell lesz még ilyen bőven.

under-the-dome_1-7-4.jpg

Ha pedig már a Rennie család szóba került, akkor maradjunk is ezen a vonalon, ugyanis Big Jim is folytatta a családi tradíciót, ő már két gyilkolásnál tart, most éppen a propánt őrző tagot robbantotta fel egy kicsit bután sikerült CGI bumm keretein belül. Hiszen a fontos tudnivaló, hogy Ollie gazda elcsente a készleteket kedvenc tanácsnokunktól, aki jól be whiskey-zet és elvesztette kicsit az eszét. Gondolom Ollie úr sem sokáig fog arcoskodni, bár kifejezetten tetszik az a karakter is, szóval remélem nem lesz gyors halála.

Barbie és Julia ugye összegabalyodtak és egyelőre a lámúr tovább dúl, de mint legutóbb úgy most is felhívnám a figyelmet arra, hogy Julia férjét Barbie ölte meg, ezt azért tartsuk észben, valószínűleg az írók sem feledkeznek meg róla. Párosunk egyébként most picit kevesebb szerepet kapott, igaz levezényeltek egy szülést, ami kötelező egy ilyen jellegű sorozatban, mert terhes asszony mindenhol akad és ezt most talán irónia nélkül írom.

under-the-dome_1-7-3.jpg

A baba világra jövetelében pedig a leszbikus pár is segédkezett, a dráma pedig hozzájuk csatolható, hiszen a szőke anyuka, Alice elhunyt. Őszintén szólva nem vagyok oda az efféle jelenetekért, de itt és most kirázott a hideg és nagyon szépen megcsinálták, még ha kicsit giccses is volt, meg olyan művi az egész. De még mindig jobb volt, mint, hogy a megszületett babát Alicenek nevezték el, mert segített megszülni. Akkor már miért nem Barbie lett a neve? Haha.

No de a vége jelenet szép volt, ahogy a lágy zene egyszer csak eltűnt és maradt a csend. Kíváncsi vagyok ki lesz a következő és hogy mondjuk Alicenek azért kellett-e meghalnia, mert az átlagosnál nagyobb homlokú lánya és a kócos srác a búra központját is megtalálta. Igen ez utóbbi említésre érdemes esemény még, igazából egy kis búrára bukkantak a fiatalok, amiben egy fura fekete tojásszerű képződmény foglalt helyet, amiben a végén lilás-rózsaszínes fények cikáztak, nem tudom mit akartak jelképezni, talán a felszálló lelkeket, igaz a mostani részben ha jól számoltam négyen vesztek oda, mégis 5 izé röppent fel - bár Roset most temették.

under-the-dome_1-7-1.jpg

Jehej, mindjárt itt is a folytatás.

Címkék: sorozat under the dome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85457889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása