Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytassa, Frászkarika!

Itt a Fright Night 2. előzetese

2013.08.02. 11:34 Csabi87

Fright-Night-2-B.jpgNo kérem megérkezett a Frászkarika remake folyam második részének előzetese, de kezdjük a fontos tudnivalóknál.

A film abszolút megkerüli a mozikat DVD-re érkezik, idén Halloween környékén és ez azért picit talán sejteti a minőséget és a milyenséget. Ettől függetlenül persze nem feltétlen kell fújjogni, mert az előzetes annyira nem is rossz, persze nyilván nem fogjuk tövig rágni a körmeinket.

A folytatás tulajdonképpen csak címében az, ugyanis semmi köze nem lesz az előző részhez, sőt a séma szinte pont ugyanaz. Adott egy gimnazista srác, akinek van egy szexi tanárnénije, akiről meg kiderül, hogy vámpír. Matt Venne forgatókönyvíró nem erőltette meg azokat a bizonyos agytekervényeket. Egyébként az úriember szeret folytatásokat gyártani, ugyanis a Fehér zaj és a Tükrök 2. része is az ő műve volt, illetve a Pierce Brosnan főszereplésével készült King adaptáció a Bag of Bones is hozzá köthető. A rendezést pedig a venezuelai Eduardo Rodriguez vezényelte.

Szereplők terén talán kár belemenni részletekbe, elég lehet annyi, hogy a vámpírasszonyt Jaime Murray alakítja, aki többnyire sorozatokból lehet ismerős, de a Botched és az Esély a halálra filmekben is ott volt.

Címkék: előzetesek fright night 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr645439725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása