Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Chucky durvul!

2013.08.02. 10:49 Csabi87

Curse-of-Chucky-Cover.jpgNem is olyan régen megosztottuk veletek az új Chucky film előzetesét, ami enyhén szólva is megrázó volt és nem abban a jó horroros értelemben, hanem abban, hogy a rajongók szanaszét karmolták a saját arcukat, hogy mi lesz ez a förmedvény, amelyben kedvenc gonosz babánk úgy néz ki, mint Steiner Kristóf bármikor.

Szomorúak voltunk és talán nem túlzás állítani, hogy akadt, aki aznap sírva aludt el, de most talán egy apró remény sugár csillant meg a horizonton, meg érkezett a Red Band előzetes.

Oké, nyilván nem kell ettől örömünkben a földhöz verni a seggünket, de tény, hogy picit talán pofásabb így a Curse of Chucky, mint a múltkori előzetes esetében. Igazából továbbra sem győztek meg, hogy milyen hű de jó lesz, viszont egy szinttel előrébb léptem és ott tartok, hogy októberben vevő leszek rá. Amúgy záró jeles megjegyzésként kíváncsi vagyok rá, hogy itthon mikor adják ki, szerintem még idén, mert ha a Paranormal Activityből pénzt lehet csinálni, akkor talán a hazai közönség egy Chucky DVD-re is vevő lesz, ami még a legrosszabb esetben is többet ér az előbb említett gyermeteg rémisztgetésnél. Persze a kérdés jó, hogy 2013-ban mennyire ijesztő és jaj-de-vörös hajú baba, akin szeplők vannak és úgy tágul a pupillája, mintha szívott volna valamit.

Címkék: előzetesek curse of chucky

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr395439014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása