Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kígyók a mélyben (2009) - Silent venom

2013.08.01. 18:35 wodahs krad

silent venom.jpgLegújabb ajánlóm a Kígyók a mélyben című filmről szól, amely mint a címéből is kiderül a szóban forgó csúszómászoknak ad főszerepet.

A történet egy kis szigeten kezdődik ahol Dr. Andrea Swenson és az asszisztense Jake kígyókon végeznek kísérleteket, hogy a mérgükből készített vakcinával védőoltást állíthassanak elő az ideggáz ellen.

A kísérletet sajnos meg kell szakítani, amikor egy ellenséges haderő végez gyakorlatokat a közelben.

Dr. Swenson azt az utasítást kapja, hogy 4 kígyó kivételével hagyja el a kutatóállomást a segítségére küldött tengeralattjárón. Azonban dicsőséghajhász asszisztense megszegi a parancsot és az összes kígyót, valamint két gigászi hüllőt is visz magával az evakuálásnál. Bradley Wallace admirális még nem is tudja milyen veszedelem lelt új otthonra a tengeralattjáróján és elkezdődik a menekülés és harc a mérges hüllők ellen.

Folytatás a tovább mögött.

silent-venom-20090604013019325-000.jpg

A Kígyók a mélyben egy számomra jó filmként maradt meg. A kisebb kígyók, melyek elszabadulnak a tengeralattjárón valódiak és ugyanúgy viselkednek, mint bármelyik fajtársuk a valóságban. Egyedül a mesterségesen létrehozott óriáskígyók nem tetszettek, mert eléggé bénán alkották meg őket. Még az Anakondában is sokkal valóság hűbb gyilkoló gépet hoztak létre. Viszont ami jó, hogy a tengeralattjáróval kapcsolatos információk és használat nem légből kapott. Pontos és precíz tengerészeket alakítottak színészeink.

silent-venom.jpg

A filmet Fred Olen Ray rendezte, aki főként erotikus produkciók esetében érzi jól magát, de ennek ellenére még egy kígyós filmet köszönhetünk neki, név szerint: Piton 2. részét.

Bradley Wallace szerepében Tom Berrenger-t tisztelhetjük, aki tapasztalataiból adja a katonát, mivel eddig jórészt csak ilyen szerepekben láthattuk.

Krista Allen, Dr. Swenson szerepét játssza egy igazán csinos nő és láthatólag a kígyóktól sem fél. Ezt bizonyítja az egyik jelenetben, amikor nyugodtan üldögél, miközben a kígyók a nyakán tekeregnek és láthatóan élvezik a leányzó társaságát. Az egyetlen kifogásolni valóm Krista játékában, hogy szinte csak mosolygott. Szép mosolya van, nem az a baj, de amikor történt valami negatív dolog őt nem rázta meg annyira, hogy elszontyolodjon.

1248554475_1.jpg

A Kígyók a mélyben számomra 10/5 pontos film, de csak azért, mert félek a kígyóktól.

Címkék: 2009 amerikai film 5/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr595427611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása