Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Búra alatt 1. évad 6. rész - Under the Dome

2013.08.01. 09:05 Csabi87

Nagyjából féltávnál tartunk a Búra alatt és okunk továbbra sem igen lehet a panaszra, sőt mi több jó hír, hogy berendelték a második évadot - ez mondjuk annyiban nem jó, hogy már most megesz a kíváncsiság, hogy mi lesz ennek a vége, másrészt azért kíváncsi vagyok, hogy mivel telik ki az a jó néhány rész.

Az e heti rész egész jó volt, megkezdődtek a zúgolódások és tovább özönlik ránk a rejtélyek és titkok áradata.

A tovább mögött folytatom, spoileresen.

underdome-1-6-2.jpg
Víz után lázongós rész volt ez a mostani, miután egy jól irányzott teherautós balesettel kiiktatták a szép nagy városi víztornyot, majd pedig az is kiderült, hogy a tó vize metános és a halak mind ott pusztultak.

Eleinte úgy tűnt az egyik helyi farmer jelentheti a megoldást, végül közkívánatra mégis csak megérkezett az eső, ami csak a Búrán belül szakadt le. Kicsit sajnálom, hogy egyelőre nem mentünk tovább Ollie gazda vonalon, mert érdekesnek tűnt a közte és Big Jim közti ellentét, persze lesz még ennek folytatása.

underdome-1-6-1.jpg

Tini fronton Norrie és madárijesztő Joe továbbra is kéz a kézben jár, az inzulinos történet egy picit unalmas volt számomra, viszont ők ketten mindenképpen érdekesek, már csak amiatt is, hogy belőlük jött a zavaró jel, majd a Búrához értek és megszűnt az egész. Érdekes és talán ezen a fronton muszáj lesz előre jutnunk még az idei évadban, hiszen nagy hiba volna ezt az egészet sokkal tovább nyújtani. Egyszer a rétes tészta is elszakad.

Barbie vadulásairól se feledkezzünk meg, illetve a végén puszilkodtak egy nagyot a riporterrel csajjal, köztük azért még biztos lesz feszkó, hiszen nem maradhat örökre titokban, hogy Barbie végzett a csaj férjével.

underdome-1-6-3.jpg

Angie története is gabalyodott tovább, őszintén szólva számomra az összes történés közül ez volt a legérdekesebb és már-már bőgtem miatt, mikor ismét Renniékhez került, bár úgy tűnik, hogy kompromisszumra jutnak ők, de azt hiszem nem tévedek nagyot ha úgy érzem, hogy Junior még keresztbe tesz majd egy-két fűszálat, akár már a következő részben is.

Ja és Rose halála mellett se menjünk el, őszintén szólva meglepett, igaz itt sokkal kisebb szerepe volt eddig is, mint a könyvben, de kár érte, jó karakter lehetett volna, sajnálom, hogy nem igazán építettek rá semmit.

underdome-1-6-4.jpg

Azt hiszem mindent érintettünk így gepárd futtában, várjuk a jövő heti epizódot. Az írás valószínűleg késni fog, az is lehet, hogy a következő két részről majd egyben érkezik, mert jövőhéten nem leszek internet közelben. A megértést köszönjük.

Címkék: sorozat under the dome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr345436170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása