Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 9. rész

2013.07.31. 13:11 Csabi87

Ha minden igaz 3 epizóddal járunk a Teen Wolf fináléja előtt és szépen beindultak azért az események és talán egy az előzőnél is jobb évadot kaptunk - persze várjuk meg a végét, de eddig nem lehet okunk panaszra.

Ezen a héten druida ügyben tettünk egy nagy lépést előre, míg a Alfa-farkas szál picit a háttérbe szorult, de jó volt ez így.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

teenwolf-3-9-5.jpg

Hölgyek, Urak kiderült, hogy gonosz és satnya druidánk, a csinos tanárnéni, akibe Derek is beleszeretett. Őszintén szólva jól elvittek minket (engem?!) az erdőbe, mert sok mindenkire gondoltam, de arra pont nem, hogy Miss Tanárnéni lesz a megoldás.

Az epizód elején történet egy újabb gyilkosság és ez alkalommal a gondolkozók hármasa következett az áldozati listán, a gyerkőcök nyomozgatása során pedig gyanúsítottként Argent apu neve is felmerült, bár ez nem is volt túl hihető megoldás, a druida asztal és a többi móka ellenére se.

teenwolf-3-9-3.jpg

No és hogy picit előre ugorjunk Stiles faterjét a seriff urat is elvitték, a gondolkozós körben ő lenne a harmadik áldozat, bár a fejemet tenném rá, hogy az ő feje a nyakán marad. Nem hiszem, hogy megmerik lépni a halálát, bár mindenképpen érdekes volna annak fényében a folytatás, de egy jó karaktert veszítenénk el. Ez valószínűleg a következő rész titka, de túl izgulni azt hiszem nem kell.

A többi történés közül mondjuk a kevésbé érdekesek közül való, hogy a két ikerből az egyik picit kacsingat a jó oldal felé - a nevüket nem vágom, bár most számomra kiderült, hogy eddig kevertem őket, na nem mintha ez rombolta volna az élményt. Gondolom a végén ez érdekes lehet, sőt jó pofa volna, ha a két hülye megküzdene egymással vagy történne valami hasonló. Ezt se hiszem mondjuk.

teenwolf-3-9-2.jpg

Lydia fronton is haladtunk előre, úgy tűnik a leányzó egy Banshee, azaz sikoltó nő, ezt ugye hallottuk, de hogy pontosan mire jó majd még kiderül. Azért mókás, hogy Beacon Hillsben az egy főre jutó mutánsok és természetfeletti lények száma igen magas - ezért is érdekes, hogy a jó seriff ebből semmit nem vett észre. Apropó a jelenet, amikor sakktáblán vázolta Stiles, hogy léteznek vérfarkasok, az egész mókásra sikerült. A végén meg azért a seriff fejéről is lerántották a leplet, úgy hogy jövő héten mehet a csodálkozás.

Nem volt rossz, sőt egész pofás volt a mostani epizód is. Kíváncsian várom a folytatást.

teenwolf-3-9-1.jpg

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr405435583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása