Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A rémisztő emésztő - Jug Face

Előzetes és poszter + 2 részlet a filmből

2013.07.31. 11:53 RolloJuve

A közelgő mozipremierek közt böngészve jutott eszembe, hogy a blogon még nem volt írás az augusztus 9-én startoló (VOD premier már volt) Jug Face című misztikus horrorról. A poszt azért is aktuális, mert múlt héten újabb "kedvcsináló" részlet került fel a videomegosztó oldalakra a készítők jóvoltából. Sztori és minden más a tovább mögött!

hr_Jug_Face_1.jpg

A film története röviden annyi, hogy egy terhes lány próbál megszökni egy zárt, erdei közösségből, miután rádöbben, hogy ő a fő esélyese az idei "feláldozunk valakit a gödörben" házibajnokságnak. Ugyanis az ominózus gödörben egy már-már lovecrafti titokzatossággal felruházott lény él, akinek emberáldozatot kell bemutatni. A leendő áldozat arcát kerámiakorsón formázzák meg (innen a cím) és amennyiben ez nem tetszik a lénynek, akkor rászabadítja a gonoszt a falura. Persze, ahogy Virág elvtárs is megjósolta, a helyzet fokozódik és rájönnek, hogy muszáj megadni a gödörnek, bármit amit akar.

Címkék: amerikai előzetesek poszter amerikai film jug face

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr745435448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanDítě 2013.08.01. 22:23:27

bele sem merek gondolni mi lesz majd a magyar címe

RolloJuve 2013.08.04. 15:10:49

@JanDítě: nyilván Köcsögarc, nem? :D

süti beállítások módosítása