Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 8. rész

2013.07.24. 20:29 Csabi87

Ha jól emlékszem az utóbbi időre többnyire pozitívan nyilatkoztam a Teen Wolfról - egy-két hülyeséget leszámítva - és igazából ha jobban belegondolok ez továbbra is fennáll. Picit giccses, a tini-vonal is meg van, de úgy összességében haladunk valamerre és legalább a kigondolt összerakott történet látszatát keltik.

A mostani többnyire flashbackes epizód is jó példa erre, igaz akciónak híján voltunk, de legalább a szálak gabalyodtak.

A tovább mögött folytatom.

teenwolf-s03-s08_3.jpg
Nem is olyan régen az egyik rész elején egy pár percre mintha visszadobtak volna minket a múltba, akkor egy Argent felmenő utolsó perceit láthattuk és már akkor is tetszett ez az ötlet, most pedig tulajdonképpen az egész 40 percet erre fűzték rá.

Derek és Deucalion bácsi volt az előtérben és akadt két mesélőnk is Peter Hale és az öreg Argent személyében, akik mondjuk többnyire végighazudták a meséjüket, de szerencsére nekünk a valóságot mutatták.

Kiderült, hogy Derek miért lett olyan amilyen és kaptunk is egy kis tini szerelmet, viszont most nem a megszokott nagyon nyálas formában, ez picit talán korrektebb volt, igaz a Paiget alakító kis csaj körülbelül 15-ször szimpatikusabb és nőiesebb mint a nádszál vékony sovány arcú Allison. A vége pedig szívszorító volt és talán még működött is - de nyugi én nem bőgtem.

teenwolf-s03-s08_2.png

Derek szeme meg nem azért lett kék, mert Terence Hill az apja, hanem mert a lelkéből elveszített egy darabot a "gonoszsága" által. By the way azért Peter bácsi is kék szemű és azt hiszem ott egyelőre nem is tudjuk a miértet, gondolom újabb flashback epizódnak adnak majd ezzel teret. Persze remélem ezt nem viszik túlzásba, hiszen ideje volna rápörögni a druidás dolgokra is.

Vagy az most akkor a néger doki Deaton? Egyértelműen nekem nem jött le, hogy mi van, de az öreg Argent elejtette egy ilyen megjegyzést is, mondjuk ő egy vén csirkefogó és sajnos úgy tűnik ismét próbálják picit visszahozni a karakterét. Ezzel eddig nem is volt baj, de most, hogy picit többet volt képernyőn már megint kezdi ezt a béna színjátszást, amit megszokhattunk tőle.

Picit lassabb, de azért izgalmas és jól kitalált részt kaptunk ezen a héten és nekem továbbra is tetszik a harmadik évad, annak ellenére, hogy az elején kicsit borúlátó voltam.

teenwolf-s03-s08_1.jpg

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr525422997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása